Apple Watch Pro yenilenmiş tasarımıyla geliyor

11111

Apple’ın önümüzdeki aylarda yeni nesil Apple Watch Series 8’i piyasaya sürmesi beklenirken, şirketin ayrıca üst düzey bir Apple Watch Pro’yu da duyuracak.

Apple’a yakınlığı ile bilinen teknoloji analistlerinden Mark Gurman’dan gelen bilgilere göre yaklaşmakta olan Apple Watch Pro yenilenmiş bir tasarımla gelecek ve akıllı saat, Apple’ın önceki giyilebilir ürünlerinde bulunan kare şeklindeki görünümünden çok daha farklı olacak.

Mark Gurman, bu yıl piyasaya sürülen üst düzey Apple Watch’un daha büyük ekran boyutuyla geleceğini ve herkesin zevkine hitap etmeyebileceğini ve sınırlı sayıda müşterinin bu cihazı tercih edebileceğini söyledi. Cihazın Watch Series 7 modellerine kıyasla yaklaşık yüzde yedi daha büyük bir ekrana sahip olduğu söyleniyor.

Apple Watch Pro

Akıllı saatin nasıl görüneceğine gelirsek, yeni akıllı saatin tasarımının dairesel veya kare şeklinde olmadığını söylüyor. Mark Gurman’ın mevcut dikdörtgen şeklin değişimi olarak tanımladığı bir tasarımla geleceğini söyledi.

Akıllı saat önceki modellere göre çok daha sağlam olacak, daha dayanıklı bir titanyum formülasyonu seçtiği bildiriliyor. Sağlık ve zindelik ile ilgili bazı gelişmiş özelliklerin yanı sıra, cihazın yeni bir düşük güç modu kullanarak tek bir şarjla birkaç gün sürebilen daha uzun pil ömrüne sahip olması bekleniyor.

Apple Watch Series 8 ve yeni dayanıklı Apple Watch Pro’nun yeni Apple iPhone 14 serisi ile birlikte bu yıl içinde resmiyet kazanması bekleniyor. Bu, Apple’ın yaklaşmakta olan akıllı saatleri hakkında daha fazla bilgi almamız için biraz daha beklememiz gerekecek.

 

Amazon dağıtım kamyonlarının kullanımını artırıyor