Apple Watch pil ömrü hatası watchOS 10.1.1 ile düzeltildi

Apple Watch pil ömrü hatası watchOS 10.1.1 ile düzeltildi

Apple Watch kullanıcıları için sinir bozucu olan bir hata düzeltildi. İşte tüm detaylar.

Apple Watch’unuz eskisi gibi şarjını korumuyorsa watchOS’in en son sürümüne güncelleme yapmanın zamanı geldi demektir. Bu ayın başlarında birçok Apple Watch kullanıcısı, watchOS 10.1’i yükledikten sonra pillerinin normalden daha hızlı tükendiğini fark etti. Elbette kullanıcılar gözlemlerini dile getirmek  için sosyal medyayı kullandılar. Daha sonra Apple, pilin tükenme sorununu kabul etti ve bugün watchOS’un en son sürümüyle birlikte bir düzeltme yayınlayacağına söz verdi. 10.1.1. ile sorunlar düzeltildi. Şirket özellikle güncellemenin “bazı kullanıcılar için pilin daha hızlı tükenmesine neden olabilecek bir sorunu giderdiğini” söylüyor.

Apple Watch pil ömrü hatası watchOS 10.1.1 ile düzeltildi

Teknoloji devi yıllar içinde yazılım güncellemeleriyle uzun bir yol kat etti. Bugünlerde şirketin güncellemelerinin çoğu oldukça düzenli ancak bu, kullanıcıları önemli ölçüde etkileyebilecek ara sıra ortaya çıkan hatalardan etkilenmeyecekleri anlamına gelmiyor. Teknoloji devinin saatleri, birçok kişinin rutininin içine girmiş giyilebilir bir cihaz. Kullanıcıların ihtiyaçlarına ayak uydurmak için akıllı saatte iyi pil ömrü şart.

Dolayısıyla, pilin tükenmesi sorunu pek çok kullanıcıyı etkilediği için bu düzeltmenin yakın zamanda gelmesi bekleniyordu. Bir kullanıcı Ek olarak sorun, SE gibi eski modeller ve Apple Watch Ultra 2 gibi en yeni modeller de dahil olmak üzere tüm Apple Watch’ları etkiledi. Bu da sorunun çözülmesi için daha hızlı olunmasını gerektirdi.

Diablo 4 oyuncuları: Bitmemiş bir oyun için ek paket almayacağız