Apple Watch 9 tansiyon özelliği ile mi gelecek?

Apple watch kanseri

Teknoloji sektöründeki öncü isimlerden biri olan Apple, sonunda tansiyon ölçme özelliğini Apple Watch’a dahil ediyor. Son iddialara göre bu yılın son çeyreğinde tanıtılacak olan yeni Watch modelinde tansiyon ölçme özelliği de olacak. İşte tüm detaylar.

Apple Watch 9 tansiyon özelliği ile mi gelecek? Akıllı telefon pazarındaki öncü isimlerden biri olan Apple önümüzdeki Eylül ayında çok önemli bir etkinliğe imza atacak. Cupertino merkezli şirket bu etkinlikte yeni nesil iPhone modellerini tanıtacak. Yeni nesil iPhone modellerinin yanının Apple Watch Series 9’un da tanıtılması bekleniyor.

Apple watch kanseri

Peki 9. nesil Apple Watch kullanıcılarına ne gibi ekstralar sunacak. Hatırlanacağı üzere Apple 3 yıl önce EKG özelliğini aktif hale getirerek önemli bir yeniliğe imza atmıştı. Fakat kullanıcılar yıllardır Apple Watch’ın tansiyon özelliğinin aktif olmasını bekliyor.

Büyük teknoloji şirketleri antitröst

Apple Watch 9 tansiyon özelliği ile mi gelecek?

Peki bu yıl Apple Watch 9’da tansiyon ölçme özelliği gelecek mi? Açıkçası Apple’ın tansiyon ölçümü konusunda çalışmalar yürüttüğü biliniyor. Fakat bu çalışmalarda belli bir noktaya gelinip gelinmediği şimdilik soru işareti.

Apple Watch

Apple’a yakın kaynaklar tansiyon ölçümü gibi bir özelliğin Apple Watch 9’da bulunabileceğini iddia ediyor.. Apple’ın yeni nesil saatinde gelecek olan en önemli özellik ise saatin yerini noktasına kadar gösterebilecek olan yeni sensörler. Yani kolunuzda saat takılıyken aile paylaşımı yaptığınız kişiler sizi elleriyle koymuş gibi bulabilecekler. Bu da saatin çalınma riskini azaltıyor. En azında çalınsa da bulunma olasılığı artıyor.

En çok izlenen erotik videolar açıklandı! Herkes bunları izliyor!