Apple Türkiye yolun sonuna çok yakın

apple türkiye p

#İŞBİRLİĞİ

Son dönemde yaşanan gelişmelerin üzerine gelen zam haberi olayların tuzu biberi oldu. Artık Apple Türkiye, yolun sonuna hiç olmadığı kadar daha yakın.

Malum, Apple dünyanın en değerli şirketi konumunda bulunuyor. Hatta 1 trilyon dolar değere ulaşan ilk şirket de yine Apple oldu. Fakat Apple’ın tüm dünyada değer kazanması, ülkemizde de kesintisiz bir yükseliş içerisinde olduğu anlamına gelmiyor.

Öncelikle şunu kabul etmemiz gerekli. Apple için herşey ilk iPhone’un tanıtımından sonra değişti. iPhone’un akıllı telefon sektöründe yarattığı bomba etkisi tüm dünyaya yayıldı. Nitekim, Türkiye’de bundan nasibini aldı. Pek çok kişi Apple markasıyla iPhone sonrasında tanıştı.

Apple fiyatlarını güncelledi! Biraz da abarttı!

Hatta Apple’ın aslında bir bilgisayar üreticisi olduğu da iPhone’dan sonra öğrenildi. Ömründe Mac’in ismini duymamış olan insanlar, kısa süre içerisinde Apple hayranı olup, evindeki bilgisayarı rafa kaldırıp, Mac kullanmaya başladılar.

Fakat her güzel şeyin bir sonu olduğu gibi, Apple Türkiye için de yaklaşmakta olan bir son var. Üstelik bu son hiç de uzak değil.