iPhone 12 tanıtım tarihi açıklandı!

iPhone 12 mini

Apple, merakla beklenen iPhone 12 tanıtım tarihi hakkında bugün resmi duyurusunu gerçekleştirdi. İşte iPhone 12’nin tanıtılacağı o tarih!

Cupertinolu teknoloji devinin sır gibi sakladığı iPhone 12 tanıtım tarihi bugün belli oldu. Apple’dan gelen açıklamalara göre; 15 Eylül 2020 tarihinde Türkiye saati ile 20:00’da etkinlik düzenlenecek. Koronavirüs salgınından dolayı online olarak düzenlenecek olan bu etkinlikte tam dört farklı iPhone 12 modeli tanıtılacak.

Apple, bu etkinlikte ayrıca Apple Watch Series 6 modelini de sergileyecek. Bir dönem iOS güncellemelerinde ortaya çıkan AirTag ürünlerinin de yine etkinlikte tanıtılacak ürünler arasında yer alıyor. Akıllı olmayan ürünleri akıllandıracak olan AirTag’in neler sunacağını kestirmek şimdilik güç.

iPhone 11 satış konusunda en yakın rakibine 3 kat fark attı!

Bu etkinlikte Apple’ın yeni ürünlerini de tanıtması bekleniyor. Bu ürünler arasında daha uygun fiyatlı AirPods Pro Lite’ın yer alacağı söyleniyor. Fiyat konusunda Amerika’da iPhone 11’de izlediği fiyat politikasını izleyecek olan Apple, Türkiye’de 500 TL ila 1.500 TL arasında zam yapacak.

Türkiye pazarından yavaş yavaş yüksek fiyatlarından dolayı elini eteğini çekmek zorunda kalacak olan Apple’ın, 15.000 TL’ye telefon satamayacağı ortada. Eğer Apple Türkiye’ye özel fiyatlandırma yapmayı tercih etmez ise kendi fişini çekmiş olur ve piyasayı Çinli üreticilere bırakır.

iPhone 12 tanıtım tarihi

Son olarak 15 Eylül 2020’deki etkinliği Apple.com üzerinden izleyebileceğinizi belirtelim. macOS’te Safari ve diğer platformlarda ise Chrome ve Microsoft Edge’den izlenebilecek olan bu etkinlik bakalım Apple tutkunlarını tatmin edece kmi?