Apple TV+’den Selena Gomez’li kampanya

Apple TV+ 20 milyona yakın abone sayısını duyurdu

Apple, Apple TV+ için kullanıcı çekme çalışmalarına devam ediyor. Firma son olarak Selena Gomez’le anlaşmaya gitti.

Selena Gomez yeni belgeseli için teknoloji devi Apple ile anlaşmaya vardı. Gomez’in yeni belgeselinin adı ‘My Mind and Me’. Apple, iki aylık ücretsiz üyelik sunarak sürümü tanıtmayı hedefliyor. Şarkıcı ayrıca Apple TV+’ın ücretsiz deneme sürümünü Twitter’da takipçileriyle özel bir hediye olarak paylaştı. 

Apple, Plus üyeliği için yalnızca yedi günlük ücretsiz deneme sunar. Deneme süresi sona erdiğinde, abonelik aylık 99 Rs olarak ücretlendirilir. Ayrıca, Apple ürünlerinin yeni kullanıcıları da 3 aylık ücretsiz TV+ aboneliğine sahip oluyor. Apple TV+, markanın Ted Lasso, The Morning Show, Servant, Shantaram ve daha fazlasını içeren özel programlarına ev sahipliği yapıyor.  

Apple TV+

Gomez, attığı tweette, iki aylık Apple TV+ aboneliğini ücretsiz olarak alabilecekleri Apple web sitesine bir bağlantı paylaştı. Kullanıcıların ‘2 Ay Ücretsiz Kabul Et’ düğmesini tıklamaları gerekiyor, ardından Apple kimliklerini girmeleri istenecek. Kodun yalnızca 2 Aralık’a kadar geçerli olduğunu ve deneme süresi sona erdiğinde iptal edilmediği sürece aboneliğin otomatik olarak yenileneceğini belirtmekte fayda var. 

Selena Gomez’in ‘Akıl ve Ben’ belgesel filmi, onu hayatının son altı yılını takip ediyor. Bir ünlünün hayatına ve akıl sağlığı sorunları, Justin Beiber ile başarısız ilişkisi ve böbrek nakli dahil olmak üzere üstesinden geldiği çeşitli zorluklara bir bakış sunuyor. 

Apple’ın değeri birçok firmanın toplam değerinden fazla