Ücretsiz Apple Music aboneliği için bu gece 03:00’te kalkacak mısınız?

Ücretsiz Apple Music

Ücretsiz Apple Music aboneliği için bugün Apple ile Shazam ortak bir çalışma yürütecek. Türkiye saati ile 03:00’te başlayacak olan 2019 Grammy Ödülleri’nde çalan bir şarkıyı Shazam’layarak ücretsiz Apple Music aboneliği kazanabilirsiniz.

Apple, çevrimiçi müzik piyasasına Apple Music ile girmiş ve diğer platformların aksine 3 aylık deneme süresi sunmuştu. 3 aydan sonra aylık 14,99 TL olan Apple Music için bugün muhteşem bir kampanya düzenleneceği açıklandı.

Ücretsiz Apple Music aboneliği için gece 03:00’ü bekleyin!

Apple cephesinden gelen açıklamaya göre; bu gece Türkiye saati ile 03:00’te başlayacak olan 2019 Grammy Ödülleri‘nde Apple ile Shazam ortak bir çalışma yürütecek.

2019 Grammy Ödülleri‘nde çalan bir şarkıyı bu saat dilimleri arasında Shazam’ladığınızda ücretsiz olarak tam 4 ay boyunca Apple Music kullanabileceksiniz. Şarkıyı Shazam’layan herkese sunulacak olan bu ücretsiz abonelik kampanyası, Apple’ın rakiplerine göz dağı vermesini sağlayacak.

Spotify ilk defa kar elde etmeyi başardı!

Apple Music’in en büyük rakibi Spotify ise 14 Şubat Sevgililer Günü için 60 gün deneme süresi sunmuştu. Apple’ın 4 aylık ücretsiz abonelik kampanyasına daha önce Apple Music aboneliği başlatanlar da katılabiliyor.

Ücretsiz Apple Music