Apple Store’u 5 kişi aynı anda soydu!

Apple Store

Apple’ın ürünlerini ve aksesuarlarını sattığı Apple Store beş kişi tarafından aynı anda soyuldu. An ve an kameralara yansıyan soygunun detayları ve videosu haberimizde yer alıyor.

Cupertinolu dev Apple, ürünlerini ve aksesuarlarını bildiğiniz gibi Apple Store adını verdiği mağazalarında satıyor. Apple‘ın mağazaları zaman zaman ilginç olaylara ev sahipliği yapabiliyor. Bunlara bir yenisi de Amerika/New York‘ta yaşandı.

Apple Store yine soyuldu!

New York eyaletindeki Walt Whitman alışveriş merkezi içerisinde yer alan Apple Store, beş hırsız tarafından saniyeler içerisinde soyuldu. Kameralara an ve an yansıyan bu soygunun görüntülerinin ortaya çıkmasının ardından, Apple’ın hangi ürünlerinin çalındığı da tespit edildi.

6 Temmuz 2018 tarihinde 18:30 sularında gerçekleştirilen bu soygunda beş kişi Apple’ın mağazasına giriş yapıyor. Müşteri şekilde içeriye giren hırsızlar, iPhone 8 ve iPhone X modellerini incelemeye başlıyor. Daha sonra ise olan oluyor.

iPhone sahibi olmak zenginlik göstergesi!

Hırsızlar bir anda masada sergilenen tüm ürünleri toplamaya başlıyor. Yaklaşık olarak 15 saniye içerisinde masadaki tüm demo ürünlerini toplayarak kaçan hırsızlar, toplamda 19 bin dolar değerinde 20’in üzerinde iPhone’u çalıyor.

Apple’ın mağazasının soyulma görüntülerini aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

Konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama gelmediğini ve hırsızların henüz yakalanamadığını belirtelim.