Her Marka Araca Online Bakım ve Onarım

BCS ARABAMABOSCHSERVISICOM MAILING 3 BOSCH 2014 299 01

Uzman ve eğitimli personeli, son teknoloji ile donatılmış servis ekipmanları, uygun fiyatlı hizmeti ve müşteri odaklı yaklaşımı ile Bosch Car Service’lerde yer alan ürün ve hizmetlere artık online olarak da ulaşmak mümkün.

Araç sahiplerinin Bosch kalitesi ile üretilmiş yedek parça ve bakım ve onarım hizmetini satın almak için www.arabamaboschservisi.com’a tıklaması yeterli.

“Aracınız için kaliteli yedek parça ve servis hizmeti seçmek hakkınız!” sloganıyla yola çıkan Bosch Car Service’in e-ticaret platformu www.arabamaboschservisi.com’u ziyaret eden, her marka ve model araç sahipleri, araçlarına uygun yedek parçayı satın alabilmenin yanı sıra, işçilik hizmetini de peşin olarak ödüyor ve kendilerine en yakın Bosch Car Service’de uygulamayı yaptırabiliyorlar.

Print

Online Serviste Avantajlı Ödeme Seçenekleri

www.arabamaboschservisi.com sitesinden alışveriş yapan araç sahipleri, tercih ettikleri ürün ve hizmetle ilgili standart fiyatları görerek hizmet almanın yanı sıra, yedek parça ve servis hizmetlerinde farklı ödeme seçeneklerinden birini seçebilme avantajına da sahip olacaklar. Site üzerinden gerçekleştirilecek online randevu sistemiyle ise, hizmet almak istedikleri tarih ve saati kendileri seçerek zaman kaybetmekten kurtulacaklar.

Garantisi Bozulmadan Araç Bakımı

Garanti süreci devam eden araçlara da garantisi bozulmadan bakım ve onarım hizmeti sunan Bosch Car Service’in e-ticaret platformu www.arabamaboschservisi.com üzerinden vale hizmeti de dahil olmak üzere bir çok ek hizmetle ilgili bilgi alabilmek mümkün.

İlk etapta İstanbullu araç sahiplerine hizmet veren arabamaboschservisi yıl sonuna kadar Ankara, İzmir, Bursa ve Adana’da da sürücülerin hizmetine sunulacak.

Office 16 Yakında Kullanıcılarla Buluşacak