Apple Music düet yapmanızı sağlayacak: Sabahlar olmasın

Apple dördüncü nesil iPhone SE'nin gelişimini iptal etti

Apple music düet yapmanızı sağlayacak yeni bir özellik ile kullanıcıları selamlıyor. İşte merak edilen bütün ayrıntılar.

ABD’nin teknoloji devi tarafından geliştirilen Apple music düet yapılmasını sağlayacak. Konu ile ilgili ortaya çıkan detaylara baktığımızda şirketin resmi internet sitesinden bir duyuru yaptığı görülüyor. Kullanıcıların hoşuna gidebilecek bazı yenilikler olduğu belirtiliyor. Bu yeniliklerin özellikle birlikte vakit geçirmeye yönelik olduğu görülüyor.

Dünyanın en büyük şirketleri arasında lider olan Apple sürekli olarak yeni özellikler deniyor. iPhone 14 Pro ile akıllı telefon sektöründe zirveye oturmayı başaran şirket şimdilerde uygulamalarına yönelik bazı çalışmalar yapıyor. Bu çalışmalar ile birlikte artık uygulamalar çok daha kullanışlı hale geldi.

Apple music düet özelliği

Apple tarafından geliştirilen müzik uygulaması için getirilen bazı yeni özellikler düet yapmanızı bile sağlayabilecek. Şarkıların ses seviyeleri kontrol edilebilecek. Ayrıca şarkıcılar istemeleri halinde birlikte şarkılar söyleyebilecek. Ayrıca istediğinizde mevcut şarkının sesini kısarak onların yerine geçebileceksiniz.

Apple music düet

Tüm bunlara ek olarak animasyonlu gerçek zamanlı şarkıların da burada yer alacağı ifade ediliyor. Böylece şarkı sözleri çok daha eğlenceli olacak. Düet görünümü ile birlikte istediğiniz zaman düet yapabileceksiniz.

Apple büyük bir eğlence dünyası yaratacak

Apple 50’den fazla oynatma listesi ile birlikte eğlence dünyası yaratmak istiyor. Şirket neredeyse bütün uygulamalarında benzer stratejiler izliyor. Böylece eğlencenin merkezi olmak istiyor. Aslına bakacak olursak bir noktada TikTok ile de rekabet etme amacı var.

Günümüzde insanlar artık sadece müzik dinlemek istemiyor. Aynı zamanda buna katılım göstermek istiyor. Böylece her şey daha eğlenceli olabilir düşüncesi hakim. Apple music düet modu işte tam olarak bunun için getiriliyor. Gelişmeler geldikçe hızlı bir şekilde aktarmaya devam ediyoruz.

Elon Musk: “Başıma kötü bir şey gelebilir!”