Apple klavyeden bilgisayar geliştiriyor: Büyük devrim yaratacak

Bilgisayar ve telefon fiyatlarına

Dünyanın en büyük teknoloji devleri içerisinde yer alan Apple klavyeden bilgisayar geliştirecek. Şirket bunun patentini aldı bile. Hadi gelin merak edilen detaylara birlikte bakalım.

ABD’li teknoloji devi Apple klavyeden bilgisayar üretmek için gerekli patent işlemlerini tamamladı. Şirketin mühendisleri ilerleyen günlerde yeni bir ürün ortaya çıkaracak. Bu ürün çok büyük ses getirecek gibi görünüyor. Şirket çıkarttığı yeni teknolojik aletler ile birlikte büyük şaşkınlık yaratmaya devam ediyor.

Katlanabilir ekranlı MacBook çıkartmayı bile planlayan Apple tüm bunlara ek olarak 3 yeni Mac modeli üzerinde yoğunlaşıyor. Gelen bazı söylentilere bakacak olursak teknoloji devi içinde bilgisayar yer alan bir klavye üretecek. Bunun teknolojide en üst seviyelerden bir tanesi olması bekleniyor.

Apple klavyeden bilgisayar modeli

Teknoloji dünyasında devrim yaratacak olan bu cihaz Apple’ın mühendisleri tarafından geliştiriliyor. Projenin patenti alındı ve ileride bu klavyelerin masaüstü bilgisayar kullanıcıları için tercih edilme ihtimali son derece yüksek. Şirket böylece sadece dizüstü cihazlarda değil aynı zamanda masaüstü modellerde de önemli bir başarı yakalayacak.

MQ052TQ

Konuyla ilgili ortaya çıkan son detaylara baktığımızda klavye bilgisayar olarak tanımlanan bu modelin MacBoard ismini aldığını görüyoruz. Her ne kadar içerisinde bir bilgisayar barındırsa bile yeni alınan patentin bir klavye olması fiyatında olumlu hava yaratıyor. Yani bu cihaz bir bilgisayar olmasına rağmen fiyatı daha düşük kalabilir.

Apple iPhone SE3’de OLED panel kullanmayacak

Apple klavyeden bilgisayar için gerekli çalışmaları bitirmeye çalışıyor. Apple mühendisleri bilgisayar parçalarını klavyenin içerisinde yer alan küçük parçalara yerleştirmeye çalışıyor. Patente baktığımızda klavyenin soğutma sisteminin olduğunu bile görüyoruz. Yani neredeyse standart bir bilgisayar işlevi görecek. Konu ile ilgili gelişmeler geldikçe aktarmaya devam ediyoruz.