Apple iPhone 14 Pro siparişleri hakkında açıklama yaptı

iPhone 14 Pro kablosuz şarj sorunu yaşıyor

Akıllı telefon pazarının önde gelen isimlerinden biri olan Apple, yeni nesil iPhone modellerinin tedariki ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Apple iPhone 14 Pro siparişleri hakkında açıklama yaptı. Teknoloji sektöründeki önemli isimlerden biri olan Apple, yeni nesil iPhone cihazlarını geçtiğimiz Eylül ayında tanıtmıştı. Nitekim iPhone 14 serisi tüm dünya ile birlikte ülkemizde de satışa çıktı. Gelen ilk raporlara göre Apple, iPhone 14 ve 14 Plus satışlarından çok da memnun değil. Bilindiği üzere iPhone 14 ve 14 Plus, 13 serisindeki iPhone modelleriyle aynı yonga setini kullanıyor. Bu durum Apple’ın yeni nesil iPhone modellerine olan ilgiyi önemli oranda azaltmıştı.

iphone 14 ​

Hali hazırda iPhone 14 ve 14 Plus satışlarının beklenenin hayli altında seyrettiğini söyleyebiliriz. İşin ilginç yanı ise Pro varyantların çok fazla ilgi görmesi. Normal şartlarda Pro varyantlar pahalı olduğu için çok fazla tercih edilmiyordu. Lakin bu yıl işin rengi değişmiş durumda.

iPhone 14 Pro

Apple iPhone 14 Pro siparişleri hakkında açıklama yaptı

iPhone 14 Pro’ya olan ilgi ister istemez artmış durumda. Bu ilginin artması Apple için bazı sorunları da beraberinde getirdi.

iPhone 14 hayal kırıklığı

Bu sorunların başında ise siparişlerin gecikmesi geliyor. Elbette bu siparişlerin gecikmesi tarafında Foxconn’ın payını da es geçmemek gerekiyor. Foxconn tarafındaki sorunlar da Apple’ın üretimine olumsuz olarak yansımış durumda. Muhtemelen önümüzdeki süreçte iPhone 14 Pro ve Pro Max siparişleri için 1 ay beklemek gerekecek.

Mastodon 1 milyon aktif kullanıcıya ulaştı