Apple iPhone 14 Max isminde değişikliğe gidebilir

iphone 14

Apple tarafından önümüzdeki hafta gerçekleştirilecek lansmanla birlikte tanıtılacak olan iPhone 14 Max’in ismi konusunda yanılıyor olabiliriz.

Apple iPhone 14 Max isminde değişikliğe gidebilir. Apple için yılın en önemli ayı olarak gösterilen Eylül nihayet geldi çattı. Amerikalı teknoloji devinin uzun süren sessizliğinin ardından yaptığı açıklamayla duyurduğu Far Out etkinliğinin gerçekleşeceği tarih olan 7 Eylül’e ise artık sayılı günler kaldı. İşte bu lansmanda tanıtılacak olan yeni akıllı telefon modeli iPhone 14 Max’e ait yeni bir iddia ortaya atıldı ki aslında bu iddia çok uzun bir süre önce de bir kez daha gündeme gelmişti.

iPhone 14 Pro

Buna göre Tommy Boi isimli bir duyum hesabı tarafından paylaşılan ve iPhone 14 serisinden bir modele ait olduğu iddia edilen kılıf fotoğrafında, iPhone 14 Plus isminin yazılı olduğu görüldü.

iPhone 14 Pro Max

Apple iPhone 14 Max isminde değişikliğe gidebilir

Tabi bu görsel ev şartlarında bile bir iki dakikada hazırlanabilecek bir şey olduğu için kendi başına çok büyük bir anlam ifade etmeyebilir. Ancak görseli paylaşan duyumcu Tommy Boi, kendini ispatlamış bir duyumcu. Bu nedenle kulislerde bir kez daha, yeni modelin ismi iPhone 14 Max değil iPhone 14 Plus olacak diye söylentiler dolaşmaya başladı bile.

iPhone 14 Pro Max

Bununla birlikte zaten yılın başlarından itibaren iPhone 14 serisine dahil olacak yeni 6,7 inçlik modelin isminin iPhone 14 Plus olacağı belirtiliyordu. Ancak zaman içerisinde birçok kaynak yeni model için Max ismini kullanmaya başlayınca, sektörün geneli de bu anlayışa ayak uydurdu. Bakalım bu konuda son sözü söyleyecek olan Apple, hakkını hangi isimden yana kullanacak?

Acer CB292CU : Profesyonellere özel monitör