Apple iPad 2’yi Emekliye Ayırıyor

Apple iPad 2’yi Emekliye Ayırıyor

8GB’lık iPhone 5C ile yeniden yapılanmaya giden Apple, iPad 2 tabletini emekliye ayırıyor. Stokları eritmeye çalışan Apple, iPad 2’nin fiyatında indirime gitti.

Apple cephesinde 2 gündür önemli gelişmeler yaşanıyor. Öncelikle 8GB’lık iPhone 5C modelinin satışa sunulmasının ardından ürün gamında revizyona giden Apple, iPad 2’nin fiyatında da indirme giderek stokları eritmeye çalışıyor. iPad 2 yerini ve fiyatlandırmasını iPad 4’e bırakmaya hazırlanıyor.

 ipad 2 fiyat

iPad2’nin eskiyen donanımı  ve genişleyen iPad ürün gamı Apple’ı yeni hamleler yapmak zorunda bıraktı. Retina ekranlı iPad 4’ü iPad 2’nin yerinde konumlandırmayı amaçlayan Apple, iPad 4’ün fiyatını  400 dolara düşürdü. Siyah ve beyaz renk seçenekleriyle Retina iPad 4, 16GB depolama alanı ve Wi-Fi’lı versiyonu 400 Dolardan, Wi-Fi + LTE destekli model ise 530 dolardan tüketicilerin hizmetine sunuldu. iPhone 4S’i de 8GB’lık iPhone 5C ile emekliye ayıran Apple 30 pinli adaptör dönemini de sonlandırmış oldu. Artık Apple ürün gamı içerisindeki ürünler Lightning girişli olacak.

8GB’lık iPhone 5C Resmen Satışa Sunuldu