Kablosuz İnternet İçin Temiz Çözüm: TP-LINK TL-WPA2220KIT

TL WPA2220 tplink

Elektrik hattını kullanarak internet ağını her yere taşımayı sağlayan TL-WPA2220KIT ile ‘klonlanan’ internet ağına kablosuz bağlanmak mümkün.

TP-LINK, evde ya da ofiste kablo kirliliği ve maliyetini ortadan kaldırarak, elektrik hattı üzerinden interneti her noktaya taşımayı sağlayan powerline adaptör ürün grubunu sürekli genişletiyor. TP-LINK TL-WPA2220KIT ile elektrik prizi olan her noktaya interneti taşımak ve kablosuz internet ağı oluşturmak mümkün.

İki adaptörün bir arada sunulduğu TL-WPA2220KIT ile adaptörlerden birini mevcut modem ya da router’a bağlayıp elektrik prizine takarak, elektrik hattını aynı zamanda internet taşıyıcısı hale getirmek mümkün.

Böylece internet için tekrar kablo çektirmek gerekmiyor. İkinci adaptörü de evin ya da ofisin istenilen noktasındaki bir elektrik prizine bağlamak, o noktaya interneti taşımak için yeterli oluyor. Artık ikinci adaptörün takıldığı bölgede, hızlı ve güvenli bir kablosuz ağ oluşturulmuş oluyor. Bilgisayar, tablet ya da akıllı telefon gibi istenilen cihazla ağa bağlanmak ve istenilen uygulamaları yapmak mümkün.

TL-WPA2220 tplink

İnternet ağını klonlayabiliyor

Kurulumu çok kolay olan TL-WPA2220KIT’in klonlama özelliği de bulunuyor. Wi-Fi Klon düğmesine basarak tek tuş ile aktif hale getirilen bu özellik ile ev ağının klonu (ağ adı ve şifresi aynı olan bir klon ağ), adaptörün olduğu bölgede oluşturulmuş oluyor. Bu şekilde hem kablosuz ağ kurulumu basitleşiyor (kablosuz ağ adı ve şifresi otomatik olarak kopyalanıyor) hem de daha güvenli hale geliyor.

İstendiğinde kablolu olarak da bağlantıya olanak veren TL-WPA2220KIT ile 300Mbps kablosuz hıza ulaşılabiliyor. Tak-çalıştır özellikli cihazın üzerinde yer alan ‘Pair’ düğmesi ile ev ya da ofisteki birden fazla powerline adaptörün güvenliğini sağlamak ve yönetmek mümkün.

Transformers’ı Aratmayacak Çanta!