Apple Glass Mart ayında tanıtılabilir!

apple glass concept 1

Apple’ın Mart ayında önemli bir etkinlik düzenlemesi bekleniyor. iPhone SE3 modelinin görücüye çıkacağı bu etkinlikte Apple Glass’ın tanıtılmasını bekleyenlerin sayısı da hayli fazla. İşte detaylar.

Apple Glass Mart ayında tanıtılabilir! Teknoloji sektöründeki öncü isimlerden biri olan Apple uzun süredir akıllı gözlükler üzerinde çalışıyor. Keza şirketin CEO’su Tim Cook da zamanında Apple Glass’ın varlığını doğrulayan açıklamalarda bulunmuştu. Peki Apple ilk akıllı gözlüğünü ne zaman tanıtacak?

Şimdiye kadar bu konu hakkında çok fazla bilgi sızdırılmadı. Fakat yine de Mart’ta gerçekleşecek olan etkinlikte ilk Apple Glass’ın tanıtılacağına dair bazı umutlar var. Yine de Apple’ın akıllı gözlük konusunda biraz mesafeli davrandığını biliyoruz.

Cupertino merkezli teknoloji devi önümüzdeki günlerde iPhone SE3 modelini tanıtacak. iPhone SE3 ile birlikte yeni Apple Watch SE, yeni AirPods ve küçük bir ihtimal de olsa ilk Apple Glass’ın tanıtılması bekleniyor.

apple glass 2

Apple Glass Mart ayında tanıtılabilir!

Eğer Apple bu etkinlikte de akıllı gözlüğünü tanıtmazsa muhtemelen ilk akıllı gözlük Facebook’tan gelecektir. Malum Facebook şu aralar Ray&Ban ortaklığı ile ilk akıllı gözlüğünü geliştiriyor. Hatta geçtiğimiz gün bu gözlüğün görselleri de sızdırılmıştı.

Apple’ın akıllı gözlük konusunda aceleci davranmamasının temel nedeni ise gözlükte yer alacak olan kamera düzeni. Malum kişisel veriler ve gizlilik gibi unsurlar, gözlüğün kullanımının önüne hukuki engeller çıkarabilir. Apple muhtemelen bunlardan çekindiği için gözlük tarafında çok aceleci davranmıyor.

Xiaomi 12 modelleri küresel pazara çıkıyor!