Apple eski iPhone modellerine güncelleme yayınladı

apple uygulamaları

Apple sürpriz bir şekilde eski iPhone modelleri ile ilgili bir güncelleme yayınladı. İşte konu ile ilgili tüm detaylar.

Akıllı telefon pazarının önemli isimlerinden biri olan Apple yeni bir güncelleme daha yayınladı. Üstelik yeni gelen güncelleme eski cihazları kapsıyor.

Bilindiği üzere Apple güncellemeler söz konusu olduğunda diğer üreticilerin çok daha önünde yer alıyor. Android tarafına baktığımızda pek çok cihazın ortalama 1 ya da 2 güncelleme aldığını görüyoruz. Bazı amiral gemisi modelleri ise 3 güncelleme alabiliyor.

Fakat Apple tarafına baktığımızda bu güncelleme süresi 5’e kadar uzayabiliyor. Dolayısıyla insanların iPhone tercih etmelerindeki en önemli sebeplerden birisi de bu. Üstelik Apple eski iPhone modellerini de bir şekilde güncellemeye devam ediyor.

iphone 6

Apple eski iPhone modellerini güncelledi!

Apple geçtiğimiz gün sürpriz bir şekilde eski modelleri için bir güncelleme sundu. Bu güncellemeler telefona ya da tablete önemli bir yenilik sunmuyor. Hatta yenilik sunmuyor. Sadece mevcutta yer alan bazı hataları gideriyor. iOS 12.5.1 ismi ile yayınlanan güncelleme şu cihazlara geldi.

iPad Air
iPad mini 2
iPad mini 3
iPhone 5s
iPhone 6
iPhone 6 Plus
iPod touch 6. Nesil

Eğer bu cihazlardan birisine sahipseniz güncellemeyi indirebilirsiniz. Az önce de belirttiğimiz üzere güncelleme sadece bazı hataları gideriyor. Onun haricinde önemli bir yenilik ya da özellik getirmiyor.

Bu arada dip not olarak hatırlatalım. Güncellemenin gelmediği yeni modeller zaten iOS 14’ü almıştı.

Xiaomi Redmi 40 fiyatı belli oldu!


Yorumlar kapatıldı.