Apple çalışanlarını hiç umursamadı!

Apple çalışanları şirket içi uygulamalarda değişiklik talep ediyor

Bir süredir Apple çalışanları adeta isyan moduna gelmiş durumda. Şirket içerisindeki bu isyana Apple’dan videolu bir cevap geldi. İşte konunun detayları.

Apple çalışanlarını hiç umursamadı! Teknoloji sektörünün önde gelen isimlerinden biri olan Apple’da çalışanlar adeta kazan kaldırdı. Geçtiğimiz günlerde Apple çalışanlarının yayınladığı açık mektuba yönetimden cevap geldi.

Hatırlanacağı üzere Apple çalışanları yayınladıkları açık mektupta şirket içerisindeki mobing uygulamalarından, adaletsiz ücret dağılımından ve fırsat eşitliği olmamasından dem vuruyorlardı. Apple yönetimi bu söylemler karşısında şimdiye kadar sessizliğini korudu.

Fakat #appletoo etiketinin çeşitli sosyal medya mecralarında trend olmasıyla birlikte Apple yönetimi de sessizliğini bozdu.

Apple çalışanlarını hiç umursamadı!

Apple yönetimi tarafından kısa bir video yayınlandı. Yayınlanan videoda çalışanların kaygılanmaması gerektiği ve şikayetlerini yöneticilerine iletmeleri gerektiği vurgulandı. Yalnız burada Apple’ın gözden kaçırdığı ufak bir nokta var. O da çalışanların büyük bir bölümünün zaten yöneticilerinden şikayetçi olması.

Apple çalışanları şirket içi uygulamalarda değişiklik talep ediyor

Dolayısıyla Apple çalışanlarını çok da umursamadı diyebiliriz. Peki sizlerin bu konu hakkındaki yorumu nedir? Dilerseniz bizlerle yorum olarak paylaşabilirsiniz. Sizce Apple yönetimi mi haklı, yoksa Apple çalışanları mı?

Keza bu tartışmada temel unsurun yine para olduğunu söyleyebiliriz. Çünkü Apple çalışanları daha yüksek ücretlere, daha iyi şartlarda çalışmak istiyorlar. Genele baktığımızda bu şartlar sadece Apple çalışanlarının değil, tüm işçilerin talebi. Bakalım Apple yönetimi konu ile ilgili somut adımlar atacak mı? Bunu yakında göreceğiz.

Samsung Galaxy S22 detayları belli olmaya başladı