Apple Bu Duruma Çok Kızacak

looppay

Apple’a büyük bir rakip geliyor.Samsung, LoopPay’i satın alıyor.LoopPay adlı ödeme servisi işleri kızıştıracak.

Samsung satın alma işleminden sonra Apple Pay’in en büyük rakibi olacağa benziyor. LoopPlay, Apple’ın ödeme servisine göre biraz daha farklı bir sisteme sahip. Ödeme kendi ürettiği telefon kılıflarından ya da anahtarlıklarla gerçekleşiyor. Sahip olduğunuz farklı bankalardan bir çok kartınız olsun bunu tek bir şekilde kullanabiliyorsunuz.Yani tüm kartlarınız LoopPay‘in bünyesinde toplanıyor.Kablosuz teknolojiyle dilediğiniz kartla ödemenizi yapabiliyorsunuz.


Telefonunuzdan ödeme yapmak istediğiniz kartı seçiyor POS cihazına yakınlaştırıyorsunuz. Bu teknoloji seçilen kartın fiziksel olarak POS kartında kaydırıldığını algılıyor. Aslında siz sadece telefonunuzu ya da anahtarlığınızı POS cihazınıza yakınlaştırıyorsunuz ve işlem tamamlanıyor.
Samsung’un fikirleri LoopPay’i satın almakta değildi. Aslında Güney Koreli dünya devi sadece LoopPay’in bu teknolojisini lisanslamak istiyordu. Olaylar farklı yöne gitmiş olsa da bu Samsung için çok iyi Apple içinse çok kötü oldu diyebiliriz. Apple’ın karşısında çok sağlam bir rakip çıktı. Üstelik tam anlamıyla bir satın alma işlemi olduktan sonra bu teknoloji için telefon kılıfı ya da anahtarlık kullanmaya gerek kalmayabilir. LoopPay’in nasıl çalıştığını merak ediyorsanız aşağıda ki videoyu seyretmeniz yeterli olacak. İyi seyirler.

HTC One M9 Plus Gün Yüzüne Çıktı