Apple Beats Studio Buds TWS kulaklıkları üzerine çalışıyor

Apple Beats Studio Buds TWS kulaklıkları üzerine çalışıyor

Apple Beats Studio Buds adı verilen Beats markası altında kablosuz kulaklıklar üzerinde çalıştığını bildirdi. Bilgi, muhtemelen ABD şirketi tarafından yanlışlıkla sızdırılan görüntülerden çıkarıldı.

Kablosuz kulaklıklar, son birkaç yılda akıllı telefonlar ve diğer bağlı çıkış cihazları için temel aksesuarlar haline geldi. Çok yönlülüğü, rahatlığı ve aktif gürültü önleme yetenekleri, geniş bir kullanıcı yelpazesi tarafından yaygın olarak aranmasını sağlıyor. Gelişimleri, yenilik ve kaliteyle teknolojinin sınırlarını daha da zorlamaya devam ediyor. Apple da bu sektörde öncülüğünü korumak istiyor diyebiliriz.

Apple Beats Studio Buds TWS kulaklıkları üzerine çalışıyor

Sızıntılar, yakın zamanda piyasaya sürülen iOS 14.6 ve tvOS 14.6 Beta Derlemelerinden geliyordu ve Apple Beats Studio Buds kulaklıklarının görüntülerini gösteriyordu. Popüler Apple AirPod’larının çok başarılı bir şekilde çalışmasının ardından, şirket, aksesuar pazarındaki geçerliliğini korumak için son teknoloji kulaklıklar geliştirmeye devam ediyor. Beats Studio kulaklkları, bazı yeniliklerle birlikte gelecek. Görünüşe göre kulaklık çifti, önceki AirPod’larla hiçbir benzerlik göstermiyor.

Beats Studio kulaklıkları hakkında gövdeleri olmaması ve kablosuz olmaları dışında pek bir şey bilinmiyor. Cihazın tüm özellikleri ve olası fiyatlandırma bilgileri hala belli değil. Batarya gücü ve hızlı şarj kabiliyetinin yanı sıra bağlantı seçenekleri ve çıktının kalitesi, yakında çıkacak olan Beats Studio Buds’u doğru şekilde değerlendirmek için rehberlik edecek. Apple, henüz resmi bir duyuru yapılmamış olsa da, cihazın piyasaya sürülmesinin yaklaştığını söylüyor. Bir sonraki Apple AirPods Pro’nun da sapsız geleceğine dair göstergeler var.

Microsoft Game Pass kütüphanesi için 15 yeni oyun!