Apple Android kullanıcıları için sürpriz yaptı

Apple headset, VR antrenmanların ve spor içerecek

Apple Music Classical, kısa bir bekleyişin ardından iOS’tan sonra Android kullanıcılarının da beğenisine sunuldu.

Apple Android kullanıcıları için sürpriz yaptı. Cupertino merkezli teknoloji devi Apple, klasik müziğin keyfini çıkarabileceğiniz yeni bir uygulama olan Apple Music Classical’ı artık Android platformunda da kullanıma sunmuş durumda.

Bu yılın Mart ayında iOS platformunda ilk olarak piyasaya çıkan uygulama, kullanıcılarına klasik müziği keşfetme ve dinleme konusunda daha rahat bir deneyim sunmayı hedefliyor. Etkileyici bir deneyim yaşamak isteyen klasik müzik severler, bu uygulama ile kendilerini müziğin büyülü dünyasına bırakabilirler.

apple

Android kullanıcıları bu uygulamayı Google Play Store üzerinden indirebilirler. Tek bir gereklilik var: cihazın Android 9 ya da daha yeni bir sürümünü çıkış yapması gerekiyor. Apple Music Classical, Apple Music aboneliği ile birlikte gelmektedir. Bireysel bir abonelik ayda 10,99 ABD doları, aile aboneliği ise ayda 16,99 ABD doları olarak fiyatlandırılmaktadır.

homepod

Apple Android kullanıcıları için sürpriz yaptı

Apple Music Classical, beş milyondan fazla klasik müzik parçası sunmaktadır ve bu aralarında yeni ve yüksek kaliteli yayınlar da bulunuyor. Yüzlerce özenle seçilmiş çalma listesi, binlerce özel albüm, canlı radyo istasyonları ve daha fazlası bu uygulamanın içinde yer alıyor. Kullanıcılar, besteci, eser, opus numarası, şef, sanatçı ya da enstrüman gibi anahtar kelimelerle arama yapabilirler.

Apple çalışanı hapis cezası aldı

Müzik çalındığı sırada, uygulama o anda çalan müzik parçası hakkında bestecinin biyografisini ve ek bilgileri de sunuyor. Yüksek kaliteli ses desteği sayesinde müzik, 24 bit Hi-Res Lossless modunda ve 129kHz’ye kadar akışla dinlenebiliyor. Belirli parçalar için Spatial Audio ve Dolby Atmos desteği de mevcut olup, ses deneyimini daha da zenginleştiriyor. Apple Android kullanıcıları için sürpriz yaptı.

The Last of Us hayranları için kötü haberler üst üste geliyor