Android için Apple Music uygulaması görüldü!

android icin apple music

Apple’ın geçtiğimiz aylarda duyurulan çevrimiçi müzik dinleme servisi Apple Music, Android işletim sistemine geliyor. Bu gelişme zaten biliniyordu ancak Android uygulamasına ait ekran görüntüleri ilk kez ortaya çıktı. Android işletim sistemli cihazlar için Apple Music uygulamasının ekran görüntüleri haberimizde.

android-icin-apple-music

Music isimli servis, geçtiğimiz Haziran ayında duyurulmuş ve iOS 8.4.1 ile kullanıma sunulmuştu. Servis henüz ülkemizde kullanıma sunulmasa da oldukça merak edilen yeni bir müzik dinleme platformu. Apple, bu servisin Android işletim sisteminde de kullanılabileceğini duyurmuştu. Şimdi ise ekran görüntüleri ortaya çıktı.

iOS, Windows ve Android platformlarında kullanılacak olan Apple’ın çevrimiçi müzik dinleme platformunun tüm dünya için çıkış tarihi henüz resmi olarak paylaşılmamıştı. Ancak yayınlanan reklam filmleri ve geliştirmeler ile servisin hazırlık sürecinde olduğunu biliyoruz. Bu hazırlık sürecinde basına bazı görüntüler sızdı. Apple’ın Android için kapalı testler yaptığı bilgisi ekran görüntüleriyle basında kendine yer buldu. 10 ve 15 Dolarlık bireysel ve aile paketleriyle kullanılan

Apple Music’in Android işletim sisteminde nasıl görüneceğini merak ediyorsanız, haberimizin içerisinde görüntülere bakabilirsiniz. Servisin tam olarak ne zaman kullanıma sunulacağı bilinmiyor ancak görseller oldukça gerçekçi ve uygulama büyük ölçüde tamamlanmış görünüyor. 2015 yılı bitmeden kullanıma sunulacağını tahmin edebiliriz. Bu uygulama Google Play Store’da yayınlandığında, Apple’ın Android için yayınladığı ikinci uygulama olacak. İlki “Move to iOS” isimli Android işletim sisteminden iOS’a kişisel bilgileri aktaran bir uygulama olarak yayınlanmıştı.

android-icin-apple-music-2

YouTube ücretli oluyor