Apple AirPower için yine tarih verildi!

Apple AirPower

Apple’ın bir türlü satışa sunamadığı kablosuz şarj matı Apple AirPower için bugün yine tarih sızdırıldı. Peki, Apple AirPower ne zaman satışa sunulacak? İşte yılan hikayesine dönen AirPower’ın yeni tahmini satış tarihi.

Apple, iPhone X ile birlikte 2017 yılında AirPower kablosuz şarj matını tanıtmıştı. Aynı anda iPhone, Apple Watch ve kablosuz şarj destekli AirPods kasasını şarj edebilen AirPower, 2018’in ilk çeyreğinde satışa sunulacaktı. Ancak planlar tutmadı ve Apple, AirPower’ı 2018’in ne ilk çeyreğinde ne de son gününde satışa sunabildi.

Apple AirPower için 2019’un sonu işaret edildi

AirPower için 2019 tarihini işaret eden sızıntıların gelmeye başladığı bugünlerde, bir sızıntı da Digitimes cephesinden geldi. Digitimes, AirPower’ın üretime başlandığını ancak 2019’un sonlarına doğru satışa sunulacağını aktardı. Apple tarihine kara bir leke gibi yapışan AirPower, umarız 2019’da satışa sunulur.

iPhone SE yeniden satışa sunuldu!

Apple, geçtiğimiz gün iPhone Xs, iPhone Xs Max ve iPhone Xr modelleri için geliştirdiği 999 TL’lik bataryalı kılıfın kullanım kılavuzunda, bu ürünün AirPower ile uyumlu olduğu ibaresine yer vermişti. Bu da AirPower’ın 2019 bitmeden satışa sunulacağının bir başka sızıntısı diyebiliriz.

Apple AirPower

Bakalım Cupertinolu teknoloji devi, AirPower kablosuz şarj matını bu yıl içerisinde satışa sunabilecek mi? Yoksa bu ürün 2020’ye mi ertelenecek?