Apple AirPower çok yakında satışa sunulabilir!

Apple AirPower

Apple durmak bilmiyor. Apple’ın kablosuz şarj matı Apple AirPower’ın 22 Mart Cuma günü Apple Store’da satışa sunulacağı söyleniyor. Apple, bugün ise 7. nesil iPod touch modelini satışa sunacak.

Apple dur durak bilmiyor. Pazartesi günü iPad Air ve iPad mini ile kapıyı açan Apple, Salı günü iMac ve iMac Pro, Çarşamba günü ise AirPods ürünlerini yenilemişti. Cupertinolu teknoloji devinin bugün ise 7. nesil iPod touch modelini satışa sunacağı söyleniyor.

Apple AirPods 2 satışa sunuldu!

Hatırlayacağınız üzere bundan yaklaşık 2 yıl önce düzenlenen iPhone X etkinliğinde AirPower adını taşıyan kablosuz şarj matı tanıtılmıştı. 2017’de tanıtılan AirPower’ın 2018 yılı içerisinde satışa sunulacağı söylenmişti. Ancak evdeki hesap çarşıya uymadı ve AirPower hala satışa sunulmamıştı.

Apple AirPower Cuma günü geliyor

iPhone, Apple Watch ve AirPods‘u aynı anda şarj edebilen bu devrimsel kablosuz şarj matı için nihayet sona yaklaşıldı. Söylentilere göre; AirPower 22 Mart 2019 Cuma günü Apple Store’da satışa sunulacak.

Amerika’da 199 dolar bandında olması beklenen AirPower’ın Türkiye satış fiyatının ise 1.200 TL civarında olacağını düşünüyoruz.

Bu kablosuz şarj matının diğer firmaların ürünlerinden farklı olduğunu, diğer kablosuz şarj matlarının Apple Watch’u şarj edemediğini belirtelim. Ayrıca tüm cihazlarınız şarj matındayken, bu cihazların batarya durumlarını iPhone üzerinden görüntüleyebileceksiniz.

Apple AirPower