App Store’da İlginç Hata! Yorumlar Görünmüyor

123 34

Bazı kullanıcılar App Store’da yeni yorumları okuyamadığını söylüyor. Bu durum Reddit ve farklı platformlarda şikayet edildi.

Son birkaç haftadır App Store‘da dikkat çekici bir problem yaşanıyor. Bazı iPhone kullanıcıları uygulamalar için yapılan son yorumları görüntüleyemediğini belirtti. Durumdan etkilenen kişiler yalnızca 16 Ocak’a kadar gönderilen incelemeleri yani yorumları okuyabildiklerini vurguluyor.

Sorunun ne kadar yaygın olduğu belirsiz. Kullanıcıların bir kısmı da herhangi bir hata yaşamadığını ifade ediyor. Söz konusu problem ABD ve Kanada’daki kullanıcıları etkilerken, İngiltere’de ise böyle bir durum yok. Mac App Store’da da hiçbir sorun bulunmuyor.

StopTheMadness’ın geliştiricisi Jeff Johnson geçtiğimiz günlerde bu hatayı Reddit’te ele aldı. Johnson, Connect’te uygulamasına 20 Ocak’ta yapılan bir yorumu gördüğünü, ancak App Store’da yorumun görünmediğini söyledi. Reddit’te Jeff Johnson dışında birçok kullanıcı son yapılan yorumların olmadığını belirtti. Apple’ın yakın zamanda bu durumu düzeltmesi bekleniyor.

app store

Cupertino’lu şirketin iOS 18’de App Store’da önemli değişiklikler yapacağına dair bir takım söylentiler var. iOS 18 yapay zeka özellikleriyle öne çıkacak. Mark Gurman’a göre iOS 18’deki yer alacak yapay zeka araçlarının bir kısmı WWDC 2024’te tanıtılacak. Bunlar arasında Siri’nin yenilenmiş yapay zeka desteli sürümü de bulunuyor. Gurman’a göre teknoloji devi Ajax büyük dil modelini (LLM) 2023 başlarından beri test ediyor.

Şirket ayrıca Pages ve Keynote gibi temel uygulamalarına otomatik tamamlama ve özetleme gibi özellikler eklemek istiyor. Xcode’un yeni sürümü de kodları otomatik tamamlamak için yapay zeka desteğine sahip olacak. Apple Music’te de yapay zekayı göreceğiz. Böylece Music uygulaması kullanıcının dinlediklerine ve favorilerine göre farklı çalma listeleri oluşturabilecek.

Yeni Deus Ex Oyunu İptal Edildi