Apex Legends Mobile için ön kayıtlar başladı

bfd

En popüler battle royale oyunlarından birinin Apex’in telefon mobil oyunu Apex Legends Mobile için Android’de ön kayıtlar başlamış durumda.

Şu an itibariyle, popüler Titanfall ve Apex Legends serisinin arkasındaki stüdyo olan Respawn, oyunun erken bir sürümünü sınırlı sayıda oyuncuyla test ediyor. Başka bir deyişle, battle royale shooter oyununun bu yapısı son sürüm değil ve gerçek sürümünden önce muhtemelen birkaç değişiklik ve güncellemeden geçecek. Bu nedenle, bu erken sürümü oynayabilen oyuncular, olağan hatalar ve kararsızlıkların yanı sıra sürümden sonra revizyonlar veya büyük değişiklikler yaşanabilir.

Apex Legends Mobil 2

Apex Legends Mobile, Filipinler ve Hindistan gibi belirli ülkelerde bölgesel bahis testlerine girebilen oyunculardan şimdiden çok sayıda olumlu tepki aldı. Şu anda, PC sürümü ile mobil bağlantı noktası arasındaki en büyük fark, oyunun varsayılan olarak üçüncü şahıs bakış açısına geçmesidir. Özellikle bu üçüncü şahıs modu, PC ve konsollarda sınırlı bir süre için mevcuttu, ancak akıllı telefonlar için varsayılan olarak görünüyor.

Bağlantı noktasının şu anda yalnızca Android akıllı telefonlar için kullanılabildiğini ve oyunun Apple iOS’a ne zaman getirileceğiyle ilgili hiçbir haberimizin olmadığını unutmayın. Bu nedenle, bu konuyla ilgili ek bilgiler mevcut olduğunda bilgilendirmeye devam edeceğiz. Bakalım PC ortamlarında yakaladığı başarıyı telefonlarda da yakalayabilecek mi beraber göreceğiz. Mobil oyunlara olan ilginin artması oyun için iyi haber olduğunu söylemekte fayda var.

Xiaomi ilk telefonlarını alanlara ücretini iade edecek