AOC GAMING 16G3 : Portatif oyun monitoru

16G3

AOC GAMING’in ilk portatif oyun monitörü 16G3 sayesinde 144 Hz yenileme hızı ve vurucu IPS paneli ile her yerden ve her zaman oyunu yöneten siz olun.

 
Çarpıcı görseller sunan, büyüleyici, 15.6 inçlik Full HD IPS ekrana sahip, AOC GAMING 16G3 bulundukları yer neresi olursa olsun oyun deneyimlerinin keyfini çıkarmak isteyen, hem kişisel bilgisayar hem de konsol tutkunları için tasarlanmış, özgün bir gaming ekranı.

16G3 modeli, 144 Hz yenileme hızı ve 4 ms tepki süresi (etkinleştirilmiş Overdrive seçeneği ile) sunarak AOC’nin taşınabilir monitör ürün grubuna oyuncuların alışık olduğu hız dolu, yüksek yenileme hızlı deneyimi getiriyor.

16G3

 

250 cd/m² gibi etkileyici bir parlaklığa ve 1000:1 kontrast oranına sahip bu monitör, vurucu renklerin, büyüleyici vurguların ve gölgelerin, ister içerde ister dışarda, tüm ihtişamı ile görüntülenmesini sağlıyor.

Ayrıca Adaptive-Sync teknolojisi ekran yırtılmasını ortadan kaldırırken düşük girdi gecikmesi de milisaniyelerin ve hızlı tepkilerin bir müsabakayı kazanmak ya da kaybetmek arasındaki farkı belirlediği, inkâr edilemez bir rekabet avantajı sağlıyor.

Zarif tasarım, en üst düzeyde taşınabilirlik
Siyah ve kırmızı vurguları pürüzsüz bir şekilde bir araya getiren görünümü ile 16G3, rafine ve müdanasız cesur bir tarz sunuyor. İnce yapılı, 11.5 mm profili ve tüy gibi hafif olması (1.1 kg’dan bile hafif) hem estetiğe hem de pratikliğe verdiği bir selam. 15.6 inç ekranlı diz üstü bilgisayarlarınkine denk düşen ölçüsü ile, bu monitör çoğu diz üstü bilgisayar çantasına sığacaktır.

16G3

Üstelik model, daha fazla güvenlik için yastıklı bir taşıma çantası ile de sunuluyor. 16G3 modelinin minimal tasarımını dahili bir akıllı ayak tamamlıyor, böylece uzayan gaming seansları sırasında akla gelebilecek her noktadan en konforlu görüntüleme deneyimini garantilemek için bir dizi eğme açısı veriyor.

Auto-Pivot işlevi sayesinde portre ve manzara modları arasında geçiş, modelin içindeki i-Menu yazılımı üzerinden zahmetsizce gerçekleştiği için, gayet sezgisel işliyor.

16G3

Kesintiye uğramayan bir oyun deneyimi için akıcı bağlantı
16G3, gaming dünyasının modern çok yönlülüğüne hitap eden geniş yelpazede konektivite seçenekleri sunuyor. microHDMI girişi eski nesil ve yeni nesil konsollar ve önceki nesil diz üstü bilgisayarlar ile birlikte çalışırken, USB-C girişlerinden biri DisplayPort Alt Modu’nu ve güç ünitesini destekleyerek modern diz üstü bilgisayarlara pürüzsüz bir bağlantıyı mümkün kılıyor.

16G3 modelinin ikinci USB-C portu ise Doğru Akım (DC) güç girişini sağlayarak kablo yönetimini kolaylaştırıyor. Bu doğru akım gücü, ilk USB-C portundan ona bağlı diz üstü bilgisayara yönlendirilebilir ve hem şarj olmasını hem de aynı anda ekranın paylaşılmasını sağlıyor.

Üstelik bu taşınabilir modelde iki adet 1W’lık hoparlörün yanı sıra ve kulaklık kullanan oyuncular için bir de kulaklık çıkış jakı bulunuyor.

iPhone 12 radyasyon yaydığı için yasaklandı