AOC 27 inçlik yeni monitörünü piyasaya sürdü

aaoc

AOC, kısa süre önce AGON Q24G2A/BK 1440p oyun monitörünü piyasaya sürmüştü. Firma şimdi de 27 inçlik yeni monitörünü piyasaya sürdü.

AOC üretkenliği ve yaratıcı çalışmayı geliştirmek için özel olarak tasarlanmış bir monitör olan Q27U2D/P’yi piyasaya sürdü. Üç tarafı çerçevesiz tasarıma sahip 27 inç ekrana sahip olan bu monitör, sürükleyici ve dikkat dağıtmayan bir görüntüleme deneyimi sunuyor. AOC’nin yeni ekranı 2K çözünürlüğü ve HDR400 dinamik çözünürlüğü destekleyerek 400 cd/㎡ parlaklıkla çarpıcı görsellere imkan sağlıyor. . %92 DCI-P3 ve %115 sRGB içeren geniş renk gamı ​​ile canlı renkler sunuyor. 

Monitör, olağanüstü görüntü kalitesi sağlayan A+ dereceli bir LGD AH-IPS paneli kullanır. A+ sınıfı, bir LCD panele verilen en yüksek kalite derecesini ifade eder ve üstün üretim standartlarını ve daha az kusuru gösterir.

AOC

Bir oyun monitörü olmadığı için, tt’nin 75 Hz yenileme hızı ve 4 ms tepki süresi vardır, bu da sorunsuz bir deneyim için fazlasıyla yeterlidir. Bununla birlikte, üzerinde oyun oynamayı seçerseniz, panel, AAA oyunları oynarken ekran yırtılmasını ve takılmayı azaltan AMD FreeSync teknolojisini kullanıyor.

Monitörün arkadaki çok yönlü braketi, ergonomik konfor ve esneklik sağlayan yükseklik, eğme, döndürme ve döndürme seçenekleri dahil olmak üzere kolay ayarlamalar sağlar. Ayrıca, uzun süreli kullanımlarda göz yorgunluğunu azaltmaya yardımcı olan düşük mavi ışık modu içerir.

Monitör, çeşitli cihazlarla uyumluluk sağlayan HDMI ve DisplayPort arabirimleriyle donatılmıştır. USB-C arabirimi, 65 W ters hızlı şarjı destekleyerek uyumlu cihazlarınızı rahatça çalıştırmaya olanak tanıyor.

Lenovo yeni bilgisayar monitörlerini tanıttı