Lenovo yeni bilgisayar monitörlerini tanıttı

lplp

Lenovo, Tiny serisi kompakt PC’ler için özel olarak tasarlanmış iki son teknoloji ürünü ekranın piyasaya sürüldüğünü duyurdu. Modeller, ThinkCentre Tiny-in-One 22 Gen 5 ve ThinkCentre Tiny-in-One 24 Gen 5 ekranları olarak adlandırılıyor.

ThinkCentre Tiny-in-One 22 Gen 5, 1920×1080 piksel çözünürlüklü 21,5 inç Full HD ekrana sahip ve sürükleyici bir izleme deneyimi için kristal netliğinde görseller sağlıyor. IPS panel teknolojisinden yararlanan bu ekran, olağanüstü renk doğruluğu ve geniş görüntüleme açıları sunuyor. İnce tasarımı ve üç kenarındaki dar çerçevesiyle ThinkCentre Tiny-in-One 22 Gen 5, zarif bir estetiği korurken ekran alanını en üst düzeye çıkarıyor.

Lenovo

Öte yandan ThinkCentre Tiny-in-One 24 Gen 5, aynı 1920×1080 piksel çözünürlüğe sahip daha büyük 23,8 inç Full HD ekrana sahip. Bu geniş ekran üretkenliği artırır ve sürükleyici bir görsel deneyim sunar. 72,8×367,6×539,8 mm’lik monitör kafası boyutlarıyla boyut ve işlevsellik arasında mükemmel dengeyi kuruyor.

ThinkCentre Tiny-in-One monitörler, Tiny serisi PC’leri zahmetsizce ekranların arkasına takarak hepsi bir arada kuruluma olanak tanır. Bu çığır açan bağlantı, ekranın yan tarafından basit bir şekilde takılmasını gerektiren kablosuz bir mekanizma aracılığıyla elde ediliyor.

lplp

Lenovo ThinkCentre Tiny-in-One ekranlarını diğerlerinden ayıran şey, Tiny serisi dışındaki cihazlarla uyumlu olmalarıdır. HDMI ve DisplayPort arayüzlerine sahip bu ekranlar, diğer cihazlara sorunsuz bir şekilde bağlanarak kullanıcılara esneklik ve rahatlık sunar. İster dizüstü bilgisayarlar, ister oyun konsolları veya multimedya cihazları olsun, ThinkCentre Tiny-in-One ekranlar, tüm panolarda olağanüstü performans sunuyor.

Dokunmatik özellikli ekranlara yönelik artan talebe yanıt olarak Lenovo, Haziran ayı sonlarında ThinkCentre Tiny-in-One monitörünün dokunmatik özellikli bir modelini piyasaya sürmeyi planlıyor. Merakla beklenen bu eklenti, kullanıcılara sezgisel dokunmatik etkileşimler sunacak ve genel kullanıcı deneyimini daha da geliştirecek.

Galaxy Watch 6 serisi için geri sayım başladı