Red Dead Redemption 2 Türkiye fiyatı düştü!

red dead redemption 2

Rockstar Games, Red Dead Redemption 2 fiyatında geri adım attı. Oyunun güncel PS Plus fiyatları aşağıya çekildi. Diğer platformlarda ise bir değişim yok. İşte detaylar.

Son dönemde artan döviz kurunun oyun fiyatlarını etkileyeceğini az çok tahmin edebiliyorduk. Fakat kimse bir anda oyun fiyatlarının 400 TL’ye yaklaşabileceğini düşünmemişti. Nitekim geçtiğimiz günlerde ön siparişe sunulan bazı oyunlar, 350 – 400 TL arasındaki satış fiyatlarıyla oyun severlerin de tepkisini çekti.

300 TL’nin altında satışa sunulan oyunların fiyatı da bir anda 350 TL üzerine çekilmişti. Rockstar Games tarafından geliştirilen Red Dead Redemption 2 de bunlardan birisiydi.

Red Dead Redemption 2 fiyatı düştü

Rockstar Games, Red Dead Redemption 2’yi duyurduktan kısa bir süre sonra PS Plus üzerinden ön siparişe sunmuştu. Oyunun fiyatı ilk etapta 300 TL’nin altındayken, sonrasında yapılan zamla standart sürüm 369TL, special edition 449 TL ve ultimate edition ise 499 TL’den satılmaya başlamıştı.

Bu fiyatlar PS4 sahipleri ve oyuncular tarafından tepkiyle karşılanmıştı. Zamlanan fiyatlar karşısında satışların durması, Rockstar Games’i de harekete geçirdi. Oyun dünyasının köklü ismi, RDR 2 Türkiye fiyatını düşürme kararı aldı. Alınan bu karar an itibariyle PS Plus üzerindeki fiyatlara da yansıtıldı.

red dead redemption 2

Yeni fiyatlandırma sonrasında RDR 2 standart edition 299 TL, special edition 379 TL, ultimate edition ise 449 TL oldu. Yani kabaca fiyatlarda 70 ile 50 TL arasında bir indirim yapıldığını söyleyebiliriz.

Cyberpunk 2077 için sonraki durak belli oldu