Anker Soundcore Mini 3 Pro : Eğlenceyi cebinize sığdırın

Soundcore Mini 3 Pro

Eğlenceyi cep boyutuna sığdırmayı başaran yeni hoparlör Soundcore Mini 3 Pro , 15 saate kadar çalma süresi, IPX7 su geçirmezlik özelliği ve üstün ses kalitesiyle kullanıcılarıyla buluşuyor.

 Anker, ses kalitesine yeni bir boyut kazandıran Soundcore kategorisine yeni bir ürün ekledi. Soundcore kategorisiyle kulak üstü kulaklıklardan hoparlörlere, ses sistemlerinden kulak içi Bluetooth kulaklıklara kadar her bütçeye ve her kitleye hitap eden ürünler sunan Anker, şimdi de kompakt tasarımıyla her ortamın vazgeçilmezi olmaya aday Soundcore Mini 3 Pro hoparlörünü piyasaya sundu.

Soundcore Mini 3 Pro

Eğlencenin ve partilerin vazgeçilmez üyesi olacak Soundcore Mini3 Pro, cebe sığacak boyutta kompakt tasarımıyla dilediğiniz her yere sizinle birlikte geliyor. 15 saate kadar çalma süresine sahip Soundcore Mini3 Pro, kompakt ve su geçirmez tasarımı, 6 Watt’lık ses çıkışı ve Soundcore uygulaması üzerinden kişiselleştirilebilen ses ayarlarıyla kullanıcılarının yeni gözdesi olmaya aday.

Bass Up teknolojisine sahip hoparlör, IPX7 su geçirmez özelliği ile de dikkat çekiyor. Soundcore Mini3 Pro, müziğin ritmini kullanarak şarkı boyunca tamamen senkronize dans eden LED ışık gösterisi ile aynı zamanda bir görsel şölen sunuyor. 100’den fazla hoparlöre de bağlanabilen Mini3 Pro, PartyCast teknolojisinin yardımıyla eğlencenin seviyesini yükseltiyor.

Anker, 2011 yılında Silikon Vadisi’nde kuruldu

Bugün Anker, şarj teknolojisi, kulaklık, hoparlör ve akıllı telefon aksesuarlarıyla ABD, Avrupa, Asya, Ortadoğu gibi birçok pazarda lider konumda yer alıyor. Anker, ayrıca Soundcore, Eufy, Nebula ve Roav kategori markalarıyla tüketicilere kaliteli, yüksek performanslı ve akıllı teknolojiler sunuyor. Anker Türkiye’de taşınabilir bataryalar, robot süpürge, taşınabilir projeksiyon cihazları, BT kulaklık, hoparlör ve araç içi güvenlik kameraları kategorilerinde ürünlerini tüketicilerle buluşturuyor.

Beyin kontrolü yeni deneylerle tartışma konusu oldu: Gerçekten bizi kontrol edebilirler