Angry Birds 2’nin çıkış tarihi belli oldu

angy birds

Akıllı telefonlarda fırtına gibi esen ve Finlandiyalı geliştiricisi Rovio’yu adeta zengin eden Angry Birds serisinin son üyesi Angry Birds 2 üzerinde uzun süredir çalışılıyordu ve şimdi de 30 Temmuz tarihinde satışa sunulacağı resmen duyuruldu.

Her ne kadar oyunun çıkış tarihi dışındaki ayrıntıları şu anlık belirsiz olsa da yapımcı Rovio bu oyunu; “Tüm devam oyunlarının atası” olarak tanımlıyor ama herhangi bir ekran görüntüsü veya oynanış ipucu paylaşmıyor.

angy birds

İlk olarak 2009 yılında çıkan oyun tüm dünya çapında büyük başarı elde etmişti ve 3 milyardan fazla kez indirilmişti. Rovio tarafından geliştirilen ve ilk etapta mobil platformlara çıkış yapan ve başarısının ardından Playstation 3, Xbox One ve Wii U’ya çıkış yapan eğlenceli oyun, oldukça sevilmiş ve toplamda 3 milyar indirilme rakamına ulaşmıştı.

Angry Birds oyunu yeni ve çeşitli temalarla birlikte tam 15 farklı sürümü geliştirilmiş ve oyunculara sunulmuştu. Rovio tarafından yapılan açıklamaya göre Angry Birds 2, 28 Temmuz tarihinde San Francisco’da yapılacak olan etkinlik ile tanıtılacak.

New York’a çöp kutusundan ücretsiz internet geliyor