Angelina Jolie artık neden filmlerde yer almadığını açıkladı

Angelina Jolie artık neden filmlerde yer almadığını açıkladı

Angelina Jolie artık sinemalarda karşımıza çıkmıyor ve sebebini de açıkladı. İşte tüm detaylar.

Angelina Jolie neden artık hiçbir filmde yer almadığını açıkladı. Girl, Interrupted, Lara Croft: Tomb Raider, Mr. & Mrs. Smith ve Maleficent gibi yapımlarla tanınan Jolie, yirmi yılı aşkın süredir büyük Hollywood filmlerinin vazgeçilmezi oldu. Yıldız, yakın zamanda 2021 yılında Ölmemi İsteyenler ve Ebediler dizilerinde yer almıştı ancak son birkaç yıldır filmlerdeki varlığı gözle görülür biçimde azaldı. Jolie, yakın zamanda Vogue’a verdiği bir röportajda neden artık filmlerde eskisi kadar sık ​​görünmediğini açıklıyor. Aktör, sosyal açıdan bilinçli yeni bir iş girişimi olan Atelier Jolie’ye odaklanmanın yanı sıra kendine odaklanmak da istiyormuş. Bir kişisel geçiş döneminde olan yıldız “yalnızca uzun çekimler gerektirmeyen işlerde yer almak istediğini” belirtti. Jolie’nin yorumunun tamamını ise şu şekilde:

Angelina Jolie artık neden filmlerde yer almadığını açıkladı

“Kendi tarzımın ne olduğunu bilip bilmediğimi merak ediyorum çünkü 48 yaşında hala kim olduğumu bilmiyorum. Sanırım bir insan olarak geçiş aşamasındayım. Bu günlerde biraz moralim bozuk. Kendimi iyi hissetmiyorum.” ifadelerini kullanan yıldız hayranlarını da endişelendirdi.

Angelina Jolie oyunculuğa daha az zaman ayırıyor olsa da oyuncunun ufukta hâlâ birkaç projesi var. Oyuncu, ilk kez 2008’de orijinal filmde oynadığı Kaplan rolünü Kung Fu Panda 4’te dördüncü kez yeniden canlandırmaya hazırlanıyor. Aktörün IMDb’si, Maleficent rolünü de bir süre daha canlandıracağını belirtiyor. Disney serisinin üçüncü filmi, ancak bu proje henüz resmi olarak onaylanmadı.

Counter Strike 2 hazır : NVIDIA Reflex, Sistem Gecikmesini %35’e Kadar Optimize Ediyor