Android TV için Android 11 güncelleme müjdesi!

Android TV için Android 11

Google, Android TV için Android 11 güncellemesini duyurdu. Peki, bu güncelleme ile televizyonlara ne gibi özellikler eklenecek?

Google, bugün sürpriz bir şekilde Android TV için Android 11 güncellemesini duyurdu. Bu duyuru ile birlikte Google, işletim sistemi performansını ve gizlilik özelliklerini iyileştireceğini açıkladı. Yazılım ve internet devi birçok temel iyileştirme ve test ve dağıtım için güncellenmiş geliştirici araçları da sisteme ekliyor.

Android TV yeniliklere kavuşuyor!

Android 11’i temel alan yeni güncelleme, gelişmiş bellek yönetimi gibi sistem genelinde özellikler ve Google Play Store satın alımları için bir defalık izinler ve pin kodu kimlik doğrulaması gibi gelişmiş gizlilik kontrolleri getiriyor.

Herkesin yükleyebileceği iOS 14.2 Public Beta çıktı!

Oyuncular için Android TV artık, TV’nin tüm işlem sonrası işlemlerini devre dışı bırakarak oyun sırasında yanıt süresini artıran Otomatik düşük gecikme modunu destekleyecek. Yeni bir Tuner Çerçevesi ve HDMI CEC’in HAL uygulamasında genişletmelerle birlikte yeni bir düşük gecikmeli medya kod çözme de var.

Geliştiriciler için, Android 11 tabanlı yeni güncelleme, Android TV’de test demeti modunun eklenmesi ve Android TV Emulator’da Play Store desteğini içeren daha hızlı test yöntemlerine sahip olacak.

Android TV için Android 11

Google, ADT-3 cihazlarına bir yazılım güncellemesi yoluyla yeni güncelleme Android TV geliştiricilerine sunuyor. TV üreticilerinin yakında Android TV için Android 11 sürümlerini yayınlamasını bekleyebiliriz. Şimdilik bu güncellemeyi hangi TV modellerinin alacağı bilinmiyor. Önümüzdeki günlerde bu konu da kesinleşir.