Galaxy S10 için Android 10 Beta 3 çıktı!

Galaxy S10

Galaxy S10 için Android 10 Beta 3 güncellemesi kullanıma sunuldu. Güncelleme ile Samsung DeX özelliği tarih oldu. İşte detaylar.

Samsung, Android 10 için elini çabuk tutmaya oldukça kararlı gibi görünüyor. Geçtiğimiz haftalarda Galaxy S10, S10 Plus ve S10e modelleri için Android 10’un testlerine başlayan firma, bugün yeni özellikler ile gelen Android 10 Beta 3 ile karşımıza çıktı. Şimdilik Fransa, İngiltere, Güney Kore, Almanya ve Amerika Birleşik Devletleri’nde test edilen bu sürüm ile Samsung DeX özelliği tarih oluyor.

OTA üzerinden sunulan yaklaşık olarak 560 MB büyüklüğündeki güncelleme G97 ** XXU3ZSK3 yapı numarasına sahip. One UI 2.0‘ı da destekleyen bu güncelleme ile Samsung DeX özelliği maalesef ki kullanılmıyor. Google ile anlaşamayan Samsung, geçtiğimiz haftalarda DeX‘ten Android 10 ile Linux desteğinin kesileceğini belirtmişti. Görünüşe göre bu özellik komple kalkacak.

Galaxy S10 için Android 10 Beta 3

Güncelleme ile sistemde yaşanan büyük çaplı sorunların neredeyse tamamı çözülmüş gibi görünüyor. Ayrıca karanlık tema için de iyileştirmeler yapan Samsung, detaylı batarya tüketim bölümünü de yenilikler ile güncelliyor. Son güncelleme ile kamerada yaşanan stabilizasyon sorunu da bu sürüm ile çözülüyor.

Xiaomi Mi TV 5 ve TV 5 Pro tanıtıldı!

Tahminlerimize göre Samsung bu güncellemenin nihai sürümünü 2020 yılının ilk çeyreğinde Türkiye’de indirime sunacak. Avrupa ve Amerika’da ise 2019’un sonlarına doğru final sürümün yayınlanması bekleniyor.