Android Kullanıcıları İçin Özel Güne Az Kaldı

android 6.0

Son olarak özellikle mobil kullanıcılar için etkin çözüm arayışlarına giren dev arama motoru Google, 28-29 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Google IO Konferansı’nda bomba gibi haberler verecek.

28-29 Mayıs tarihlerinde ABD’nin San Francisco kentinde düzenlenecek olan Google IO Konferansı, Google’ın açık kodlu mobil işletim sistemi Android kullanıcılarını oldukça sevindirecek.

Pazar payı geçen yıl yüzde 81’e ulaşan Android, yüzde 15 pazar payına sahip iOS’a fark atacak. Konferansın en büyük bombası ise ‘Android M’ kodlu yeni bir Android 6.0 deneyiminin tanıtılması olacak.

android 6.0

Android 6.0 Yeni Sürprizlerle Gelecek

Birçok makale ve veriye göre kullanıcılarına daha çok işlev sunmaya hazırlanan Google, geliştiricilerin katıldığı konferanslara son derece önem veriyor.

Hem kullanıcıların ihtiyaçlarını tespit eden hem de geliştiricilerin yeni fikirlerini öğrenmek isteyen Google, ürün üretiminde bu fikirlere oldukça değer veriyor.

Pazar payını yükseltmek isteyen Google’ın 28-29 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek konferansta büyük sürprizler yaşatması bekleniyor.

iPhone’lar Prizlerden Kurtuluyor!