Facebook Messenger Nedir?

fm 2

Kişilerinizle masaüstünüzden sohbet etmenizi sağlayan Facebook’un resmi programı Windows için Facebook Messenger sadece Facebook kişilerinizle iletişim kurmanızı sağlamakla kalmıyor, haber yayınları ve mesaj bildirimlerinize de erişim sağlayarak Facebook sosyal ağındaki tüm temel araçlara erişmenizi de katkı sağlıyor.

Windows için Facebook Messenger’in ara yüzü çok net ve iki pencereye ayrılmış. Biri; Facebook’un sağdaki sütunu gibi kişilerinize ve yayınlara ayrılmış, diğeri ise sohbetleri açıyor.

fm-2

Tüm bildirimler masaüstünüzde açılan pencere olarak görüntülenmekte. Bu Facebook’un ilk resmi masaüstü uygulaması olsa da; Digsby Trillian Astra, Nimbuzz ve Skype gibi Facebook kişilerinizle sohbet etmenizi sağlayan programların olduğunu da sizlere hatırlatalım.

Bu tarz mesajlaşma uygulamaları ücretli mesaj olan SMS’in de her geçen gün yolun sonuna geldiğini görüyoruz. İlerleyen yıllarda Facebook’un buna benzer yeni uygulamaları da kullanıcıların kullanımına sunması bekleniyor. İnterneti olanlar Facebook Messenger’ı rahatlıkla sömürebilir.

Project Cars’ın AMD Sorunu!