Samsung Galaxy S5’e Android Lollipop 5.1.1 geliyor

samsung galaxy s5 android 5.1.1

Güney Koreli teknoloji devi Samsung’un Galaxy S5’ine Android Lollipop 5.1.1 gelecek. Konuyla ilgili detaylar haberimizde yer alıyor.

Samsung’un geçen yıl kullanıma sunduğu o dönemin amiral gemisi akıllı telefonu Galaxy S5; Android 5.0 Lollipop sürümü daha önce güncellenmişti.

Android 5.0.2 güncelleştirmesi de kısa süre içerisinde cihazlara ulaşmıştı. Güney Koreli teknoloji devi Samsung güncelleştirmeyi kısa sürede sunarak kullanıcılarını mutlu etmişti.

Geçen haftalarda teknoloji devi Samsung’un; Android 5.0 Lollipop güncelleştirmesini erken alan bazı akıllı telefonlar için hataları çözen küçük bir güncelleştirme hazırlığında olduğu bilgisi de basına yansımıştı.

samsung galaxy s5 android 5.1.1

Son duruma bakılırsa Samsung Galaxy S5; Android 5.1.1 güncelleştirmesi şu an test aşamasında. Test, ABD’de faaliyet gösteren AT&T ile birlikte yürütülüyor.

AT&T’te yer alan bilgilere göre Samsung Galaxy S5 akıllı telefon için Android 5.1.1 Lollipop güncelleştirmesi Kasım ayının ilk günlerinde yayınlanacak.

Yeni ayın güncelleştirmeler ile başlayacağı söylenebilir. Güncelleştirme ile mevcut hataların giderilmesi ve performansın iyileştirilmesi hedefleniyor. Konuyla ilgili yeni gelişmeler oldukça bunları sizlerle paylaşıyor olacağız.

BlackBerry Priv’i nasıl satın alacaksınız?


Yorumlar kapatıldı.