Android 14 güncellemesi için beklenen haber geldi

Yeni Android virüsü

Android işletim sistemine sahip bir akıllı telefon kullananların en çok merak ettiği konuların başında gelen Android 14 ne zaman çıkacak sorusu, artık yanıt bulmaya başladı.

Android 14 güncellemesi için beklenen haber geldi. Akıllı telefon dünyası, sürekli bir gelişim içerisinde. Yeninin çok çabuk tüketildiği ve bir sonrakinin merakla beklendiği bu sektörde, en ilgi çekici gelişmelerin başında yeni işletim sistemi sürümleri geliyor. Gerek iOS gerekse de Android işletim sistemlerinde, her yıl gelen yeni sürümlere fazlasıyla alıştık.

Yeni Android virüsü

Milyonlarca akıllı telefon kullanıcısı da bir sonraki sürümlerin ne zaman geleceğini ve ne gibi yenilikler getireceğini merak ediyor. İşte eğer bir Android kullanıcıysanız, artık Android 14 ne zaman gelecek sorusuna bir yanıtınız var demektir.

Yeni Android virüsü

Android 14 güncellemesi için beklenen haber geldi

Google tarafından paylaşılan Android 14 takvimine baktığımız zaman, yeni sürümün Temmuz ayından sonraki bir zamanda kullanıma sunulacağını görüyoruz. Tabi hemen akıllara Android 13 işletim sistemi ne zaman kullanıma sunulmuştu sorusu geliyor. Geçtiğimiz yılı hatırladığımızda, Google tarafından yine benzer bir takvim paylaşılmış ve neticesinde de Android 13 işletim sistemi Ağustos ayında kullanıma sunulmuştu. İşte bu sene de aynı senaryonun tekrarlandığını görüyoruz.

Android 13 yeni detayları

Amerikalı teknoloji devi tarafından paylaşılan takvime bakarak, yeni Android sürümünün Ağustos ayında paylaşılacağını söyleyebiliriz. Ancak henüz takvimin çok başlarında olduğumuz için, yeni sürümle birlikte Android işletim sistemi kullanıcılarını ne gibi yeniliklerin beklediğini söylemek bir hayli güç. Bakalım önümüzdeki günlerde ortaya çıkacak olan söylentiler, bu konular hakkında ne gibi bilgileri öğrenmemizi sağlayacak.

Qualcomm, Apple M serisine rakip işlemcisini test ediyor