HTC One Android 5.0’a Geçiyor

HTC One M9 Hakkında İlk Detaylar

HTC Corporation’a yakın kaynaklardan gelen yeni bilgiler, HTC One M8 ve M7 kullanıcılarının Android 5.0 Lollipop’a çok yakında kavuşacağını gösterdi.

Google tarafından geçtiğimiz aylarda yayınlanan yeni mobil işletim sistemi Android 5.0 Lollipop‘un hangi akıllı telefon için ne zaman yayınlanacağı merak konusu olmaya devam ederken, HTC Corporation cephesinden kullanıcıları sevindiricek haberler geldi. Android 5.0 Lollipop’un resmi olarak tanıtılmasının ardından yayınladığı açıklamada işletim sistemini yayınladıktan sonraki 90 gün içerisinde kullanıcılarına sunacağını duyuran Tayvanlı telefon üreticisi HTC Corporation, belirlediği bu sürenin sonuna kadar beklemeyecek gibi görünüyor.

HTC_One_M8

Android 5.0 Lollipop‘un 3 Kasım’da resmi olarak yayınlandığı göz önüne alındığında HTC Corporation’ın kendisi belirlediği tarih Şubat ayı başına kadar kapsıyor olsa da, firmaya yakın kaynaklardan gelen haberler firmanın bu kadar beklemeyeceğini gösterdi. HTC Corporation’ın geçtiğimiz günlerde Londra’da düzenlediği bir etkinlikte yer alan bu kaynaklara göre, HTC One M8 ve M7 kullanıcıları merakla beklenen yeni işletim sistemine 3 Ocak’ta kavuşacaklar. HTC’nin Android 5.0 Lollipop’un yanı sıra yeni bir HTC Sense sürümünü de kullanıcıların beğenisine sunması bekleniyor.

Apple-1 Bilgisayar 365 Bin Dolara Satıldı