Android 12 tabanlı ColorOS 12 için tarih belli oldu

OPPO ColorOS

Küresel mobil iletişim şirketi Oppo ColorOs 12 modeli için tarih verdi.

Android 12 tabanlı ColorOS 12 için tarih belli oldu. Dün Google’ın, Android 12’nin resmi sürümünü duyurmasının ardından kısa bir süre sonra Oppo, önümüzdeki hafta 11 Ekim’de Android 12 tabanlı ColorOS 12’yi dünya çapında piyasaya süreceğini duyurdu.

Oppo önümüzdeki pazartesi, Çin’de geçen ay duyurulan sürümden biraz farklı olması gereken ve bazı Çinli Oppo ve OnePlus birimleri için zaten mevcut olan global ColorOS 12 ROM’unu tanıtacak.

Dünyanın dört bir yanındaki gençlerin kullanmaktan keyif aldığı bir cep telefonu markası olan OPPO ColorOS 12 global ROM’un dağıtım zaman çizelgesini henüz ayrıntılı olarak açıklamadı, ancak şirket Malezya ve Endonezya’da Find X3 Pro’nun ColorOS 12 beta sürümü için başvuruları kabul ediyor.

Android 12 tabanlı ColorOS 12 için tarih belli oldu

Android 12 tabanlı ColorOS 12 için tarih belli oldu

Oppo, ColorOS 12’nin global ROM’unun lansman tarihini açıklamanın yanı sıra 2019’dan itibaren piyasaya sürülen akıllı telefonları için yazılım güncelleme politikasını da duyurdu. Telefon üreticisi Find X serisi için üç büyük Android güncellemesi, Reno/F serisi için iki Android güncellemesi ve bazı A serisi modeller için bir Android güncellemesi vaad ediyor.

Dünyanın önde gelen akıllı telefon üreticilerinden Oppo geçtiğimiz günlerde Çin’de gerçekleştirdiği bir etkinlikte Android 12 tabanlı akıllı telefon arayüzü ColorOS 12’yi tanıtmıştı. A serisi için üç yıllık güvenlik sözü veren Oppo Find X/Reno/F serisi modelleri için bir yıl fazladan alıyor.

Pandora belgeleri internete sızdırıldı: Neler var neler