AMD yeni Ekran Kartı sürücülerini yayınladı!

amd

ABD’li bilgisayar bileşeni üreticisi AMD yeni grafik sürücülerini yayınladı. 14.502.104515.9 adlı sürücü Fire Pro ekran kartlarını kapsıyor.

Yeni sürücüler; oyunlarda yaşanan çökme problemleri ve video bellek problemlerinin de önüne geçiyor. Ekran kartındaki tüm belleklerin kapasitesinden yeni yazılım sürücüsü ile bundan böyle yararlanmış olacağız.

Özellikle AMD kullananlar firmaya uzun zamandan beri topa tutmuştu. Topa tutma sebeplerini ise oyun oynarken yaşanan bellek yüklenmesi ve tarayıcıda tam ekrandayken; tarayıcı ekranının aniden küçülmesi.

Konuyla ilgili kullanıcıların şikâyetleri AMD Reporting Form’da tutulmuş. AMD konuyla ilgili olarak: “Uzun zamandan beri kullanıcılarımızdan ekran kartı ile ilgili olarak şikâyetler, buna yakın bir zamanda Fire Pro model GPU’lar da eklendi.

amd

Bu şikâyetlerin kaynağını araştırdık ve çözüm yolunu da bulduk. Kullanıcılarımızı mutlu ettiğimize inanıyoruz” açıklamasında bulundu.

AMD’nin Fire Pro yazılımı; Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10’un 32 ve 64 bit sürümleri ile uyumlu. Güncelleştirmeyi AMD’nin sitesinden veya Windows Update üzerinden indirebilirsiniz. Haberde de dediğimiz gibi bu güncelleştirme sadece Fire Pro ekran kartlarıyla ilgili.

Lumia 950 ve 950 XL’in kamera örnekleri ortaya çıktı