AMD Radeon Software Adrenalin Edition 18.11.2 çıktı!

AMD Radeon Software Adrenalin Edition 18.11.2

AMD, Battlefield V oyunu için AMD Radeon Software Adrenalin Edition 18.11.2 güncellemesini yayınladı. AMD Radeon Software Adrenalin Edition 18.11.2 güncellemesi ile gelen tüm yenilikler haberimizde.

Ekran kartları savaşında Nvidia’nın gerisinde kalan AMD, bu eksikliğini güncellemeler ile telafi etmeye çalışıyor. Son çıkan oyunlar için güncellemeler yayınlayarak performans artışları sağlayan AMD, şimdi de EA Games’in son oyunu olan Battlefield V için bir güncelleme yayınladı.

AMD Radeon Software Adrenalin Edition 18.11.2 ile gelen yenilikler

AMD Radeon Software Adrenalin Edition 18.11.2 sürüm numarasına sahip güncelleme ile Battlefield V oyunana destek veriliyor. Güncelleme ile ayrıca Radeon RX Vega serisi ekran kartlarında yaşanan bellek sorunları da çözülüyor.

Radeon Software yazılımının durduk yere bildirim göstermesi ve sistemsel yaşanan mouse lag sorunu da bu güncelleme ile çözülüyor. Assassin’s Creed: Odyssey oyununda ise Windows 7 sisteminde yaşanan problemler ortadan kaldırılıyor.

Nvidia GeForce 416.94 güncellemesi yayınlandı

Güncelleme ile son olarak “Vulkan Extension Support” desteği ekleniyor. Vulkan eklenti desteği sayesinde geliştiricilere yeni bir kapı açılıyor. Eğer AMD ekran kartına sahipseniz, aşağıdaki linkten en güncel AMD sürücüsünü indirebilirsiniz.

Radeon Software Adrenalin Edition 18.11.2 indir

Eğer oyunlarda ekran kartı yazılımı üzerinden ince ayar yapmadıysanız, temiz kurulum yapmanızı şiddetle tavsiye ediyoruz.

AMD Radeon Software Adrenalin Edition 18.11.2