AMD yeni güncelleştirmelerini yayınladı

amd1

ABD’li Ekran Kartı Firması AMD; Ekran Kartları için yeni güncelleştirmelerini sundu. Konuyla ilgili bilgiler haberimizde yer alıyor.

15.201.1701 Catalyst; oyunlarda yaşanan çökme problemleri ve video bellek problemlerinin önüne geçiyor. Ekran kartındaki tüm belleklerin kapasitesinden yeni sürücü 15.201.1701 ile bundan böyle faydalanmış olacağız.

Özellikle AMD kullananlar firmaya uzun zamandan beri kızgınlardı. Kızgınlık nedenlerini ise oyun oynarken yaşanan bellek yüklenmesi ve tarayıcıda tam ekrandayken; tarayıcı ekranının aniden küçülmesi.

amd

Konuyla ilgili Kullanıcıların şikâyetleri AMD Formunda ve diğer Teknoloji Forumlarında da tartışıldı. AMD: “Uzun zamandan beri kullanıcılarımızdan ekran kartı ile ilgili şikâyetler alıyorduk ve çözüm yolunu da bulduk.

Kullanıcılarımızı mutlu ettiğimize inanıyoruz” açıklamasında bulundu. AMD’nin 15.201.1701 Cataylst sürümü; Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10’un 32 ve 64 bit sürümleri ile uyumlu.

Güncelleştirmeyi AMD’nin sitesinden veya Windows Update üzerinden indirebilirsiniz. Yeni güncelleştirme ile Ekran Kartınızdan daha fazla verim alabilirsiniz.

Microsoft Edge’den yeni sürpriz