Amazon Prime Video yeni özelliklerini duyurdu!

Amazon Prime Video yeni özelliklerini duyurdu!

Amazon Prime Video TV şovlarını ve filmlerini arkadaşlarınızla birlikte uzaktan izlemek artık çok daha kolay ve kullanışlı. İşte tüm detaylar.

Hizmetin “İzleme Partisi” özelliği, daha önce çalıştığı sınırlı kullanım durumlarına kıyasla bir genişleme alıyor. Amazon Prime Video artık parti izleme özelliği ile güncellenecek.  Bu da uzaktan arkadaşlarınız ya da dilediğiniz kişilere aynı şeyi aynı anda izlemenizi sağlayacak. Şirketin video uygulaması çok ihtiyaç duyulan bir genişleme aldı ve artık Amazon dışı akış cihazları destekleniyor. Akıllı TV’ler ve Xbox / PlayStation oyun konsolları gibi platformlar da bu özellikten yaralanacak. Söz konusu parti olarak birlikte izleme özelliği ilk olarak TechCrunch tarafından duyurulmuştu.

Amazon Prime Video yeni özelliklerini duyurdu!

Watch Party, Prime aboneliğine sahip 100 kişiye kadar aynı anda içeriği görüntülemesine izin verecek. Toplantı sahibi grup için oynatabilir, duraklatabilir, atlayabilir ve hızlı ileri veya geri sarabilir ve herkes izledikleri hakkında sohbet edebilir.

Amazon’un Watch Party özelliği şimdilik yalnızca ABD’de kullanılabilir durumda. Amazon, SSS bölümünde “VPN kullanıyorsanız bir hata mesajı görüntüleniyor” diyor. Herkes, Prime aboneliğiyle ücretsiz olarak yayınlanan içeriğe erişimi paylaşabilecek. Ancak sadece kiralanabilecek bir film izlemek istiyorsanız, bunu herkesin bireysel olarak yapması gerekecek. Yani Parti özelliği kiralanan yapımlarda çalışmayacak. Watch Party, canlı etkinlikler, Amazon Prime Video Kanalları veya Freevee ile uyumlu değil.

Galaxy S22 Ultra, bugüne kadar satılan tüm Note serisi cihazların tüm satış rekorlarını kırdı