Cep Nakit Kart’la Alışveriş Yaptıkça Konuşun

vodafone21

Vodafone Türkiye, mobil finansal hizmetleri herkes için erişilir kılma hedefiyle hayata geçirdiği Cep Nakit Kart’ta harcadıkça konuşma dönemini başlatıyor.  

“Gençlik bir kere yaşanır, özgürce yaşa” sloganıyla hayata geçen Vodafone FreeZone, Cep Nakit Kart ile gençler için yepyeni bir özgürlük alanı yaratıyor. Vodafone Türkiye’nin son teknoloji mobil iletişim olanaklarını aboneleri için kolay, anlaşılır ve erişilir kılma vizyonuyla kullanıma sunduğu bir mobil finans hizmeti olan Cep Nakit Kart’ın yeni döneminde Vodafone FreeZone’lular harcadıkça konuşacak. Cep Nakit Kartları ile Visa kabul eden işyerlerinden alışveriş yapan Vodafone FreeZone’lu gençler, yaptıkları harcama kadar dakika kazanarak Vodafone’lularla özgürce konuşabilecek.

vodafone

Üstelik kolaylıkla edinilen ve anında fırsatlar sunan Cep Nakit Kart, gençler özgürce alışveriş yapabilsinler diye Vodafone FreeZone tarifelerine ücretsiz verilecek. 25 yaş ve altındaki gençlerin ihtiyaçlarına karşılık veren ürün ve servislerle öne çıkan Vodafone FreeZone’un, Yeni Özgür Genç, Özgür Genç, Cep Özgür, Faturayı Aşmayan, Genç Avantaj ve Genç Avantaj Ekstra tarifelerini kullanan aboneler, 21 Ekim’den itibaren üç ay boyunca Cep Nakit Kart’ı 5 TL kart ücreti ödemeden,  Vodafone Cep Merkezlerinden edinebilecek.  

Google Başkan Yardımcısı: Yasaklar Çözüm Değil!