Amazon Prime Day bu yıl 11 Temmuz’da başlıyor

Amazon Prime Day bu yıl 11 Temmuz'da başlıyor

Amazon, bir sonraki yıllık alışveriş etkinliğinin tarihlerini resmen açıkladı. Prime Day 2023 bu yıl 11 ve 12 Temmuz’da olacak. İşte tüm detaylar.

Etkinlik 11 Temmuz Salı günü 03:00 PT/3AM ET’de başlayacak ve 12 Temmuz Çarşamba günü günün sonunda sona erecek. Son birkaç yıldır olduğu gibi, Prime Day, Prime üyelerinin elektronikten modaya ve Amazon için kendi cihazlarına kadar her konuda fırsatlar yakalayabileceği iki günlük bir etkinlik olacak. Geçtiğimiz birkaç yıl, çoğunlukla COVID-19 sorunları nedeniyle Prime Day’i farklı mevsimlerde gördü. 2020’de şirket, Prime Day’i Ekim ayına kadar ertelemek zorunda kaldı ve 2021’de Prime Day’i Haziran’da alarak biraz toparlandı. Geçen yıl Amazon, ana alışveriş etkinliğini Temmuz’da gerçekleştirerek tamamen köklerine döndü, ancak tatil alışveriş sezonu öncesinde Ekim ayında ikinci bir Prime Day’i ekledi.

Amazon Prime Day bu yıl 11 Temmuz'da başlıyor

Prime Day, kısa sürede çok sayıda satış gerçekleştirmenin yanı sıra, Amazon’un her zaman abonelik hizmeti için sahip olduğu abone sayısını artırmanın bir yolu oldu. Prime Day, Prime Video içeriğine veya iki günlük ücretsiz gönderime Prime benzeri erişimin bir avantajı olmak zorunda değil, ancak iki günlük etkinlik sırasında Amazon’da bulacağınız çoğu fırsatın yalnızca Prime üyelerine özel olarak sunulmasına kesinlikle yardımcı olacak. Ancak bu, Prime’ın maliyetinin 2005’teki lansmanından bu yana ve hatta son birkaç yılda oldukça arttığı gerçeğini değiştirmiyor. Yıllık üyelik, sizi şu anda 139 $ geri getirecek, önceki fiyatından 20 $ daha fazla.

Elon Musk Neuralink deneyleri hakkında açıklama yaptı