Amazon Prime’da Diablo 4 İçin Ücretsiz İçerik Yayınlandı

123 23

Eğer Amazon Prime hesabınız varsa ve Diablo 4 oynuyorsanız bu ücretsiz içeriği kaçırmayın.

Amazon, Diablo 4 için Ölümün Yükü Paketi Bineği isimli içerik yayınladı. Bu paket binek için yeni bir zırh içeriyor. Aslında kozmetik bir Twitch ödülü. İçeriği hesabınıza ekledikten sonra Diablo 4’te şehirdeki ahıra gidip, binek için yeni zırhı seçebilirsiniz. Bu arada Amazon Prime’de ücretsiz oyun olarak Star Wars: Knights of the Old Republic ve Deathloop veriliyor. Bu iki oyunu da kaçırmamanızı ve kütüphanenize eklemenizi tavsiye ederiz.

Diablo 4’ten devam edecek olursak, oyunun ek paketi Vessel of Hatred’la ilgili bir sızıntı var. Bu seneki BlizzCon’da Diablo 4‘ün genişleme paketi Vessel of Hatred resmen duyuruldu. 2024 sonlarında çıkacak olan DLC’nin fiyatı dahil birçok detayı henüz açıklanmadı. Ancak Bellular News isimli YouTube kanalı Blizzard’ın ek paketle ilgili fiyatlandırma planlarını ortaya çıkardı. Bellular News’e göre Blizzard bir oyuncuya gizli anket gönderdi. Sızdırılan bu ankette 50, 70, 80 ve 100 dolarlık dört farklı fiyatlandırma seçeneği var. Her seçenek oyun içi para birimi Platin dahil olmak üzere çeşitli avantajlar sunuyor.

diablo 4

DLC’nin 50 dolarlık sürümü bir tane Unique eşya sunarken, 100 dolarlık sürümde ise efsanevi bir özelliğin kilidi açılacak, daha fazla platin para içerek ve ek pakete daha erken erişim imkanı sağlayacak. Ancak oynanışı etkileyen efsane özellik veya Unique eşya gibi ekstralar Blizzard’ın işi iyice pay-to-win özelliğine dayandırdığını gösteriyor.

Blizzard zaten Diablo 4’ün fiyatı konusunda topa tutulmuştu. Sızdırılan anket ve yeni fiyatlar da oyuncular tarafından tepki çekti. 100 dolara kadar çıkan fiyatlandırma kesin değil. Şirketin eklentiyle ilgili planlarını yeniden değerlendirmesi ve muhtemelen daha oyuncu dostu fiyatı tercih etmesi ihtimali var.

Rapor: Galaxy S24 Ultra’nın Üst Seviye Bir Modeli Olacak