Amazon, kripto para ile ödeme kabul edecek!

Amazon, kripto para ile ödeme kabul edebilir!

Kripto paralar bazı yerlerde kabul görmeye başladı bile. Söylentilere göre e-ticaret devi Amazon da kripto parayı ödeme sistemi olarak kabul etmeye başlayacak. İşte detaylar.

İngiltere’de bir gazeteden gelen haberlere göre Amazon, kripto para ile ödeme kabul edecek. Hatta bununla da kalmayıp şirket kendi kripto parasını üretebilir. E-ticaret devi geçtiğimiz hafta bir iş ilanı yayınlamıştı. Bu ilanda açıkça kripto para ile ilgilenecek bir eleman arayan şirket, bu söylentileri doğrulamış oldu. Amazon’un kripto para kabul edeceği iddiaları çıktığı gibi piyasa değerleri oynadı. İddiayla beraber kripto para bir kaç saat içinde 38 bin doları gördü. “Bu sadece şirketin kripto paraları kabul etmesiyle sınırlı bir durum değil. Tamamen konuşulmuş, plânlanmış ve Amazon’un gelecekte nasıl çalışacağının ayrılmaz bir parçası olacak bir durum. Ve Bitcoin’le başlıyor. Bu, kripto para projesinin kilit aşaması ve direktif en tepeden geliyor… Jeff Bezos’un kendisinden”

Amazon, kripto para ile ödeme kabul edecek!

Amazon ödeme yöntemi olarak sadece Bitcoin’i kabul etmekle kalmayacak. İçeriden bir kaynak, şirketin daha sonra Ethereum, Cardano ve Bitcoin Cash’i de ekleyeceğini iddia ediyor. ““Ethereum, Cardano ve Bitcoin Cash de sırada olacak. En popüler kripto paralar da kullanılabilecek. Bu plânların devreye girmesi çok uzun sürmeyecek. Zaten 2019’dan bu yana bu konu üzerinde çalışılıyor. Tüm proje neredeyse bitmiş durumda” Tüm bu hamlelerin ardından Amazon’un, kendi kripto parası gelecek.

Elektrikli otomobillerin tertemiz olduğu kanıtlandı: Komplo teorisyenleri üzgün