Amazon Ekim ayında Amazon markalı bir TV tanıtacak!

Amazon Ekim ayında Amazon markalı bir TV tanıtacak!

Insider’dan gelen bir göre Amazon, Amazon markalı TV’leri Ekim ayında piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Insider raporlarına göre, TV’ler, “55 ila 75 inç aralığında” ekran boyutlarına sahip olacak ve TCL gibi üçüncü taraflarca tasarlanıp üretilecek. İşte detaylar.

Insider, şirketin kendi bünyesinde tasarlanmış bir TV de geliştirdiğini söylüyor, ancak bunun ne zaman piyasaya sürüleceği belli değil. Amazon markalı TV, şirketin LG ve Samsung gibi TV yiğitlerine daha doğrudan rakip olmak için televizyon üretme çabalarını hızlandırdıyor. Business Insider’ın Perşembe günü bildirdiğine göre Amazon, Ekim ayı başlarında ABD’de kendi markalı bir TV’yi piyasaya sürmeyi planlıyor. Haber kaynağı, bazı belirsiz kaynaklara atıfta bulunarak, 55 ila 75 inç aralığında büyük ekran modelleri olması beklenen TV’lerin şirketin Alexa sesli asistanı ile uyumluluk içereceğini söyledi. Rapor, ABD lansmanının yaklaşık iki yıldır üzerinde çalışıldığını da duyurdu.

Amazon Ekim ayında Amazon markalı bir TV tanıtacak!

Business Insider, TV’lerin içlerinden biri TCL olan üçüncü şahıslar tarafından tasarlanıp üretildiğini ve Amazon’un kendi bünyesinde başka bir TV tasarladığını da sözlerine ekledi. Şirket, Hindistan’da zaten bir AmazonBasics TV cihazı satıyor. Bu sürüm geçen yılın sonlarında başlamıştı. Amazon, Apple gibi kendi ekosistemini kurmak için uğraşıyor. Hareket aynı zamanda Amazon’u, TV’lerini genellikle Amazon’un web sitesi üzerinden satan elektronik devleri Samsung, LG ve Sony ile doğrudan rekabete sokacak. Amazon ise konuyla ilgili bir yorum talebine hemen yanıt vermedi.

Instagram akış hatasını düzeltmek çok kolay (denendi çalışıyor)